Yin Yoga Special

Yin Yoga Special

Yoga belichaamt meer dan fysieke inspanning alleen, het gaat over ruimte maken in zowel lichaam als geest. Tijdens deze Yin yoga van Idodidit laat je fysieke inspanning zelfs even voor wat het is en leer je juist elke vorm van spierspanning los te laten waardoor we de diepere lagen in ons lichaam bereiken.

Boerderij de Vijverschie even buiten Rotterdam vormt het decor van deze dag. Om 10:00 uur is de ontvangst in de tuin waar je, omringd door herfsttinten, een kop koffie of thee drinkt met elkaar. Daarna neem je plaats op een matje binnen in het centrale gedeelte van de boerderij.


Reis langs verschillende levensgebieden

In een paar uur tijd krijgt zowel je lichaam als je geest de kans om te vertragen en te ontspannen. Luisteren naar wat je lichaam jou te vertellen heeft en naar dat wat zich op een dieper niveau in jou afspeelt. Ylske neemt jullie mee op deze reis langs verschillende levensgebieden (chakra’s) doormiddel van grondhoudingen, zorgvuldig gekozen muziek en stilte. De sfeer van de bijzondere locatie en de goed verzorgde lunch, maken deze dag compleet.
 
We eindigen in de middag rond 15.00 uur wanneer er ruimte zal zijn voor een afsluitend drankje, eventuele vragen en het uitwisselen van ervaringen.
 
Matjes en meditatiekussens zijn aanwezig. Ervaring met yoga is geen vereiste. Het adres van de Vijverschie is Schieweg 212, Schipluiden, net ten noorden van Rotterdam. De prijs voor deze dag bedraagt € 75,- De prijzen zijn exclusief service kosten, maar inclusief koffie, thee, een lichte lunch en versnaperingen.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
6 oktober
Hoe laat
10 uur - 15:00 uur
Waar
Schieweg 212, Schipluiden
Kosten
€ 75,-
Aanmelden
Website