World Food Festival

World Food Festival

De voedselsector is één van de meest innovatieve en vindingrijke sectoren. Alle schakels in de keten zijn nodig voordat een tomaat, mango of courgette de weg naar je bord vindt. Kortom: ons eten maakt een lange reis! Duizenden mensen zijn werkzaam in deze branche of volgen een opleiding in de  voedselsector. Zij werken dagelijks aan innovaties en verbeteringen. 

In het weekend van 11, 12 en 13 oktober wordt het World Food Festival gehouden in de regio Rotterdam.

​De reis van ons voedsel

Het World Food Festival is gericht op de reis van ons voedsel. Maak kennis met de vele aspecten van het eten dat in de regio wordt geproduceerd, bewerkt, vervoerd, gegeten en gerecycled. De hele keten is hier aanwezig: van zaadje tot afvalverwerking. Door ervaringen te delen maken we de nieuwsgierige consumenten bewust van de enorme impact van onze voedselindustrie.
 

Zaterdag 12 oktober

Zaterdag 12 oktober zijn er excursies naar de regio voor het grote publiek. Ga mee op excursie en ervaar hoe ons eten geproduceerd wordt! Laat je verrassen door de nieuwste innovaties. Hier lees je meer over de excursies.
 

Zondag 13 oktober

Zondag 13 oktober speelt zich af op en rond de Binnenrotte van Rotterdam. Ook op deze dag worden er excursies georganiseerd. Hier zie, ervaar en proef je hoe alle onderdelen van de voedselketen samenkomen. Bekijk hier het programma. 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
12 & 13 oktober
Hoe laat
De  tijden en prijzen kunnen per onderdeel verschillen. Houd voor de exacte prijzen en tijden het programma in de gaten.
Waar
Rotterdam en omgeving. Een deel van het programma vindt plaats op de Binnenrotte in Rotterdam.
Aanmelden voor de excursies
Via de website 
Website