Workshop storytelling bij Rotterdamse Munt: enthousiasme is besmettelijk!

Workshop storytelling bij Rotterdamse Munt: enthousiasme is besmettelijk!

Heb je hem deze zomer gemist? Rotterdamse Munt organiseert in de herfst weer een training ‘storytelling’ voor aankomende rondleiders die een passie hebben voor kruiden, lekker eten en natuurlijk tuinieren. 

In twee zaterdagen, 13 en 20 oktober 2018 tussen 09:30-14:00, leer je hoe jij deze passie kunt delen met bezoekers van stadskruidentuin Rotterdamse Munt. Hoe maak je jouw rondleiding of workshops tot een belevenis? Hoe deel je jouw enthousiasme zodanig dat iedereen meer wil?
 

Storytelling

De training ‘storytelling’ leert je over dynamische opbouw, interactie, persoonlijke passie en werkvormen. Je gaat van de trainer net zoveel leren als van je medecursisten. Na de training heb je alles in huis om een leuke rondleiding of workshop te verzorgen. Als tegenprestatie vragen wij bereidheid om zeker 3 x een rondleiding of workshop te verzorgen en zien we je graag als lid van ons tuinteam of ons gastenteam.
 

Désirée Driesenaar

De trainer, Désirée Driesenaar, heeft veel ervaring in het enthousiast overdragen van duurzaamheid. Ze geeft lezingen en trainingen over leren van
de natuur, is sprekerscoach bij TED x Venlo, schrijft artikelen en korte verhalen en heeft als persoonlijke missie dat iedereen enthousiast wordt over
natuur en planten.
 
Inschrijven en meer informatie via www.rotterdamsemunt.nl
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
13 en 20 oktober 2018
Hoe laat
09:30u - 14:00u
Waar
Rotterdamse Munt, Brede Hilledijk 2, Rotterdam
Aanmelden via Website