Workshop snoeien boomgaard

Workshop snoeien boomgaard

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland organiseert op 21 juli 2019 van 14:00 tot 16:00 een workshop Snoeien boomgaard. 

De volgende vragen worden beantwoord en geoefend, hoe en waarom snoeien we? Waarom snoeien we nu? De workshop wordt in Delft georganiseerd. Belangstellenden worden uitgenodigd hieraan mee te doen. Voor gereedschap wordt gezorgd.
 
De kosten hiervoor zijn € 8,-; voor leden van de KNNV afdeling Delfland €5,- en voor vaste helpers is deze workshop gratis. Na aanmelding volgt meer informatie. Aanmelden via afdelingDelfland@knnv.nl
 

Wat is en doet de KNNV

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Via deze N’s komen we tot een duurzame en robuuste natuur.
 

Natuur in de buurt

Door excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer worden deze doelen vorm gegeven. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.
 
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
21 juli 2019
Hoe laat
14:00 tot 16:00 uur
Waar
Art centre Delft, Rotterdamseweg 205, Delft
Kosten
€ 8,-;
leden van de KNNV afdeling Delfland betalen €5,- voor vaste helpers is deze workshop gratis
Aanmelden
via afdelingDelfland@knnv.nl
Website