Workshop kind en paard als spiegel

Workshop kind en paard als spiegel

Tussen ouders en kinderen is er altijd een wisselwerking. Stelt paardeninzichten. Kinderen reageren met hun gedrag op wat jij als ouder -misschien wel onbewust- uitstraalt. 

En dat geldt voor paarden hetzelfde. Ook zij reageren op jouw lichaamstaal, intentie en gemoedstoestand. Laat tijdens deze workshop het paard spreken voor je kind en ontvang waardevolle inzichten. Ervaring met paarden is niet nodig.
 

‘Spiegelkind’

Deze workshop start met een kennismaking ‘Spiegelkind’ door Marga van Holsteijn. Met de methode ‘Spiegelkind’ kun je op een gestructureerde wijze steeds meer ontdekken wat jouw kind met zijn gedrag of houding aan jou wil vertellen. 


​Opvoedopstellingen

Daarnaast laat Marga je kennismaken met opvoedopstellingen. Elk familiesysteem kent een aantal dynamieken (thema’s). Als deze ‘kloppen’ is er harmonie. Maar als er ergens een verstoring is, is het systeem niet in evenwicht. Bijvoorbeeld, staat iedereen op de juiste plaats? Hoort iedereen erbij? Draagt ieder zijn/haar verantwoordelijkheid? Is er balans tussen geven en nemen?
 

Paard als spiegel

Na deze inspirerende kennismaking neemt Evelien Olyslagers je mee tussen de kudde paarden. De paarden dienen op dat moment als spiegel voor jezelf. Ieder paard reageert namelijk vanuit zijn eigen beleving op jouw gedrag, gemoedstoestand en intentie. Doordat zij dit non-verbaal aan jou teruggeven, wordt je uitgedaagd om naar jezelf te kijken. De paarden geven op waardevolle wijze feedback.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
27 september 2019
Hoe laat
13.00 - 16.30 uur
Waar
Bij Paardeninzichten. De kudde paarden leeft in het Bieslandse bos nabij Delft (routebeschrijving volgt per email)
Kosten
€ 65,- p.p. inclusief water, koffie, thee en iets lekkers
Website