Winterwandeling Broekpolder Vlaardingen

Winterwandeling Broekpolder Vlaardingen

De Broekpolder is een groot groen natuur- en recreatiegebied in Vlaardingen. Het is ruim 400 hectare groot, beslaat een kwart van het Vlaardings grondgebied en grenst aan het Midden-Delfland. Het is een geweldig gebied om te wandelen (met of zonder hond), te fietsen, mountainbiken, skaten en ’s winters te schaatsen.
 
De Broekpolder heeft een gevarieerd landschap van polder, jong bos en grote plassen waar veel watervogels foerageren en overwinteren. Daarnaast lopen er Schotse Hooglanders in de polder en wordt ook regelmatig een kudde schapen ingezet voor begrazing. Het is een fantastisch recreatiegebied voor alle Vlaardingers en hun buren
 
Uiteraard hebben ze ook in het nieuwe jaar weer diverse wandelingen! Bezoekers kunnen samen met onze gidsen kennis maken met de Broekpolder. De eerste vijf wandelingen zijn op:
 
Zaterdag 25 januari: 14:00 – 16:00 uur | Winterwandeling
Zondag 23 februari: 11:00 – 13:00 uur | Winterwandeling – Bomen & struiken
Zondag 8 maart: 14:30-16:30 uur | Runderwandeling
Zondag 15 maart: 07:30 – 09:00 uur | Stiltewandeling
Woensdag 25 maart: 14:00 – 16:00 uur | Voorjaarswandeling

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer

Zaterdag 25 januari: 14:00 – 16:00 uur | Winterwandeling

Waar
Verzamelen bij de de picknicktafels in het Klauterwoud.
 
Kosten
De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro.  
De gidsen adviseren je een lange broek, warme kleding en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.
 
Aanmelden
Zin om mee te lopen? Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.