Winters Delft

Winters Delft

Winters Delft dé plek voor heel veel ijspret! Gezellig met het gezin, de klas, vrienden of collega’s schaatsen. Naast schaatsen is er volop mogelijkheid om actief bezig te zijn, van cultuur te genieten, te loungen, te borrelen en lekker te eten. Winters Delft is een echt winterdorp met prachtige aankleding en schitterende belichting. Een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud, voor inwoners en bedrijven uit de hele stad en omgeving.

 
Winters Delft is geopend van vrijdagavond 7 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 en vindt plaats op de campus van de TU Delft aan de Mekelweg. Mis niets over Winters Delft en volg ons via de diverse social media kanalen.
 

Schoolschaatsen

Met de hele klas of school het ijs op? Dat kan! Kom schoolschaatsen op de schaatsbaan van Winters Delft. Een originele manier van een winterse gymles. Er zijn speciale tijdsblokken gereserveerd voor het schoolschaatsen. 
 

BSO-groepen en kinderdagverblijven

Schaatsen met jouw buitenschoolse opvang? Kinderdagverblijven en BSO’s kunnen gebruik maken van het online reserveringssysteem.
 

Online ticket kopen

Geen zin om in de rij te staan? Koop dan online jouw tickets voor Winters Delft. Niet alleen tickets maar ook stempelkaarten of passe-partout kunnen online gekocht worden. Klik hier om naar de webshop te gaan.
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Van vrijdagavond 7 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019
Hoe laat
9:00 - 21:00u
Bekijk hier de afwijkende openingstijden 
Waar
Campus van de TU Delft aan de Mekelweg
Kosten
Dagkaart en schaatshuur € 10,50 | Eigen schaatsen €5,50
Website