Wijnboerderij Vlaardingen

Wijnboerderij Vlaardingen

Voor een idyllische wijngaard en een proeverij met zelfgemaakte wijnen hoef je tegenwoordig niet meer naar Frankrijk of Italië. Dit kan ook gewoon in Vlaardingen, waar wijnboerinnen Louise en Joke al 24 jaar actief op hun Wijnboerderij echte Delflandwijnen maken en schenken.

De wijnboerderij is gevestigd in een authentieke boerderij uit 1500, een van de oudsten van deze omgeving, omgeven door veel groen van fruitbomen, lindebomen, essen e.d. en kleuren van de rozen en een veelheid van planten.

De boerderij beschikt over een prachtig terras. Van april tot oktober kun je hier iedere zondag van 12.30 tot 18.00 uur genieten van heerlijke huisgemaakte druiventaart met koffie/thee of quiche met een glas Delflandwijn. Op afspraak worden er wijnproeverijen georganiseerd. Naast de Delflandwijnen, wordt er tijdens een proeverij bij wijnboerderij Vlaardingen ook een keur aan buitenlandse wijnen geserveerd.

Door de prachtige groene omgeving en romantische sfeer is de wijnboerderij is ook de ideale locatie voor bruiloften, feesten en partijen. De boerderij heeft verschillende ruimtes;  beneden tussen de wijnvaten of boven op de vernieuwde, voormalige hooizolder, de boomgaard, het ruime terras, of onder de hooiberg. Het is mogelijk om een bruiloft volledig te laten verzorgen. Van het sabreren van de champagne tot een toast in de wijngaard eigengemaakte bruidstaart, de dames draaien er hun hand niet voor om. Ook zijn er allerlei mogelijkheden voor verschillende buffetten.

Voor groepen

Vraag informatie aan over gezellige uitstapjes bij de wijnboerderij, voor besloten groepen, beginnend met koffie met eigengebakken druiventaart, vervolgens een wijnproeverij, daarna een feestelijk buffet, opgeluisterd door live muziek. Gezellige high tea's, brunches, koffietafels of barbecues behoren ook tot de mogelijkheden.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Zuidbuurt 40
3132 KB Vlaardingen
Tel: 010-4603120
wijnboerderij@hetnet.nl
www.wijnboerderijvlaardingen.nl
Facebook

Kunst & cultuur

Top 5 low budget vakantie-uitjes

Themapark de Westlandse Druif
Kunst & cultuur
Streekproducten
Familie & kids
Kunst & cultuur
Eten & drinken

Nazomerdag bij Strandtent De Pit

Strandtent De Pit

Je vingers aflikken bij Gys

Gys

Gepocheerde eitjes met asperges

Gezond het jaar uit vanaf je bank – De Maaltijdmanager

De Maaltijdmanager
Streekproducten
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten

Je vingers aflikken bij Gys

Gys