Wijnboerderij Vlaardingen

Wijnboerderij Vlaardingen

Voor een idyllische wijngaard en een proeverij met zelfgemaakte wijnen hoef je tegenwoordig niet meer naar Frankrijk of Italië. Dit kan ook gewoon in Vlaardingen, waar wijnboerinnen Louise en Joke al 24 jaar actief op hun Wijnboerderij echte Delflandwijnen maken en schenken.

De wijnboerderij is gevestigd in een authentieke boerderij uit 1500, een van de oudsten van deze omgeving, omgeven door veel groen van fruitbomen, lindebomen, essen e.d. en kleuren van de rozen en een veelheid van planten.

De boerderij beschikt over een prachtig terras. Van april tot oktober kun je hier iedere zondag van 12.30 tot 18.00 uur genieten van heerlijke huisgemaakte druiventaart met koffie/thee of quiche met een glas Delflandwijn. Op afspraak worden er wijnproeverijen georganiseerd. Naast de Delflandwijnen, wordt er tijdens een proeverij bij wijnboerderij Vlaardingen ook een keur aan buitenlandse wijnen geserveerd.

Door de prachtige groene omgeving en romantische sfeer is de wijnboerderij is ook de ideale locatie voor bruiloften, feesten en partijen. De boerderij heeft verschillende ruimtes;  beneden tussen de wijnvaten of boven op de vernieuwde, voormalige hooizolder, de boomgaard, het ruime terras, of onder de hooiberg. Het is mogelijk om een bruiloft volledig te laten verzorgen. Van het sabreren van de champagne tot een toast in de wijngaard eigengemaakte bruidstaart, de dames draaien er hun hand niet voor om. Ook zijn er allerlei mogelijkheden voor verschillende buffetten.

Voor groepen

Vraag informatie aan over gezellige uitstapjes bij de wijnboerderij, voor besloten groepen, beginnend met koffie met eigengebakken druiventaart, vervolgens een wijnproeverij, daarna een feestelijk buffet, opgeluisterd door live muziek. Gezellige high tea's, brunches, koffietafels of barbecues behoren ook tot de mogelijkheden.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Zuidbuurt 40
3132 KB Vlaardingen
Tel: 010-4603120
wijnboerderij@hetnet.nl
www.wijnboerderijvlaardingen.nl
Facebook

Kunst & cultuur

Honey Highway

Op Hodenpijl

City Girls bij Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust

Bijenkoninginnen en oermenskauwgom

Haagse Honing

Top 5 tips voor de zomervakantie!

Eten & drinken

Theehuis & Restaurant de Dames.

Restaurant & theehuis De Dames

Ouderwetse knussigheid bij Knus!

Boerenkool 'stamppot' met een twist

Echt Spaans genieten bij Destino

Destino
Streekproducten

Op bezoek bij ‘Papa Kazmi’ tijdens de lichtjesavond in Delft

Hills & Mills

Pannenkoekenfestijn bij Sajoer

Sajoer

Je vingers aflikken bij Gys

Gys

De Vang

De Vang