Watertaxi Scheveningen Haven

Watertaxi Scheveningen Haven

Watertaxi

Watertaxi Scheveningen Haven biedt voetgangers een leuke en snelle manier om van de ene kant van de haven naar de andere kant te komen. In de zomermaanden vaart de Watertaxi elk heel uur tussen 11:00 en 20:00 uur van de Dr Lelykade via de Jachthaven en de Kantine Visafslag naar het Zuiderstrandtheater. Hierdoor verbindt de Watertaxi de Tweede, Eerste en de Derde Haven met elkaar, zodat een rondje haven mogelijk is. 

Extraatjes 

Het vervoerbewijs voor de Watertaxi is meer waard dan enkel de overtocht. Je kunt het vervoerbewijs inleveren bij verschillende horecaondernemers in de haven voor bijvoorbeeld een gratis tweede kop koffie. De deelnemende bedrijven staan in een folder die bij de schipper van de Watertaxi verkrijgbaar is. 

Vaartijden

De Watertaxi vaart in de zomermaanden juli en augustus elke dag en in de maanden mei, juni, september en oktober in het weekend van 11:00 's morgens tot 20:00 uur 's avonds. Als de schipper er niet is, kun je hem altijd even bellen. In de winter vaart de Watertaxi niet. Het veerpontje start vanaf de Dr Lelykade richting de overige op- en afstaplocaties: Jachthaven, Eerste Haven en het Zuiderstrandtheater. De vaart van begin- tot eindpunt (Dr Lelykade naar het Zuiderstrandtheater) is met tussenstops ongeveer 20 à 25 minuten. Zonder tussenstops is het rond de tien minuten. De Watertaxi biedt ruimte aan twaalf voetgangers en kost twee euro per overtocht. 

Scheveningen Haven   

De haven van Scheveningen barst altijd van de bedrijvigheid. Kotters die uitvaren om de beste vis te vangen, zeiljachten die hier aanmeren en dagjesmensen die flaneren richting een leuk restaurantje. Scheveningen Haven is naast centrum voor de vishandel namelijk ook de plek waar tal van bijzondere restaurants en eetcafés zijn gevestigd. Het uitzicht op de jachthaven, de bedrijvigheid van de visafslag én de frisse zeelucht zorgen voor een unieke plek in Nederland om uit eten te gaan. Je voelt je hier zo op vakantie in het buitenland! 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Adres: Watertaxi Scheveningen Haven, Dr. Lelykade, 2583 CM, Den Haag

Openingstijden: In de maanden mei, juni, september en oktober vaart de taxi alleen in het weekend. In de meivakantie vaart de watertaxi elke dag, net als in juli en augustus.
 
Ontspanning
Eten & drinken
Ontspanning
Sport & avontuur

Wandelen door de Japanse tuin van Clingendael

City Girls bij Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust