Waterpret bij Scheveningen

Waterpret bij Scheveningen

Om te genieten van water in de zomer is Scheveningen een uitgelezen plek! Hier kun je ontzettend veel doen en je gemakkelijk een dag vermaken - van het water tot bovenin het reuzenrad.

Vanuit Den Haag pak je de tram of fiets je naar Scheveningen. Je krijgt gelijk een mooi welkom door het Kurhaus, oftewel de Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague, als je de boulevard op loopt.

'Een fijne wandeling is al heel vermakelijk op Scheveningen

Een fijne wandeling is al heel vermakelijk op Scheveningen. Overal zijn meeuwen, mensen die in de zon liggen en aan weerszijden liggen er strandtenten. Ook kun je bij Sea Life naar binnen of op de foto met een papegaai... En dit allemaal alleen al als je een wandeling maakt! In plaats van een wandeling kun je ook de watertaxi pakken, die je naar verschillende gebieden van Scheveningen brengt.

Voor een beetje actie kun je je dagje Scheveningen beginnen met powerkiten. Er zijn meerdere scholen op Scheveningen waar je dit kunt doen. Bij powerkiten ga je, misschien anders dan je verwacht, niet het water in. Je blijft op het zand. Powerkiten is het leren besturen van een kite en als je dit geleerd hebt, kun je gaan kitesurfen op het water.

Daarna is het tijd voor ontspanning! Buena Vista Beach Club is de eerste duurzame strandtent van Scheveningen en deze is van alle markten thuis! Zo kun je er wat drinken en eten, er worden feestjes gevierd, maar je kunt er ook een gezond sapje drinken en barbecuen. Behalve naar de Buena Vista kun je naar het Zwarte Pad gaan, een grote straat met strandtenten waar je niet op het strand gaat liggen op je handdoek, maar op de zitzakken of loungebedden bij de beach clubs.

Om vanuit een geheel ander perspectief naar Scheveningen te kijken kun je bijvoorbeeld een rondje draaien in het reuzenrad of gebruik maken van een zipline! Vanaf de pier tot aan de boulevard loopt de zipline en dit is een unieke ervaring. Op zoek naar nog meer actie? Ga dan bungeejumpen vanaf de Pier Tower. Kortom, een hele dag plezier in Scheveningen! Of je nou een mooie zomerwandeling maakt of juist het avontuur op zoekt.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Eten & drinken

Permacultuur. Hoe groen zijn jouw vingers?

City Girls bij Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust
Buitenhotel De Vreemde Vogel
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning