Waterfestival aan de Rotte

Waterfestival aan de Rotte

Beleef het Waterfestival aan de Rotte op zaterdag 31 augustus bij de Crooswijksebocht en Zwaanhalskade in Rotterdam. De Crooswijksebocht en Zwaanhalskade zijn tussen 10.00 en 18.00 uur een heerlijke plek voor plezier op en aan de Rotte. Stap in de CroosPont, kano of sloep, maak kennis met een boswachter en imker en race mee met de drakenbootrace. Blijf je liever aan de kade? Beleef het plezier dan vanaf het strand aan de Rotte, waar je op strandstoel met relaxte loungemuziek kunt genieten van een drankje. 

Wateractiviteiten op Plezierrivier de Rotte

Kom naar de Rotte om het plezier op deze rivier te beleven. Er zijn kano’s, sloepen, roeiboten en SUP’s om mee te varen, plastic vissen, waterballen waar kinderen en volwassenen mee het water op kunnen en een rondvaartboot die verder de Rotte opvaart. Alle activiteiten zijn gratis!
 

Drakenbootrace op de Rotte 

Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht en muziek. Dat is de Drakenbootrace op de Rotte. Op zaterdag 31 augustus is de derde editie van deze race. Volgens de eeuwen oude Chinese traditie strijden teams in echte drakenboten om de eerste plek. Aangevoerd door het luide tromgeroffel en de aanmoedigingen van het publiek vanaf de oevers, peddelen de teams zich naar de finish. Een groot spektakel. En dit keer op plezierrivier De Rotte!
 
De race is van 10.00 tot 18.00 uur aan de Crooswijksebocht in Rotterdam. Iedereen is van harte welkom om met een team deel te nemen aan de race. Vooraf aanmelden is verplicht. Klik hier voor meer informatie.
 

Rottemeren in de Stad

Voor het Waterfestival halen wij de Rottemeren in de stad. Maak kennis met de groene achtertuin van Rotterdam, waar je naartoe kunt voor ontspanning én inspanning. Ontmoet de imker en de boswachter van Staatsbosbeheer en test je behendigheid op het obstakelparcours.
 

Strand aan de Rotte

Liever niet het water op en toch genieten? Strandbedden, parasols, palmbomen aan de oevers van de Rotte en een DJ die loungemuziek draait, maken samen het Strand aan de Rotte. Met uitzicht op het spektakel op het water is dit de plek om te ontspannen en te genieten met een drankje in de hand en het zonnetje op je gezicht.
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zaterdag 31 augustus
Hoe laat
10.00 tot 18.00 uur
Waar
Crooswijksebocht in Rotterdam
Kosten
Alle activiteiten zijn gratis!
Aanmelden (alleen nodig voor de drakenrace) 
Website