Wandelen door een besneeuwd Doncks bos

Wandelen door een besneeuwd Doncks bos

De buitenplaats van Huys ten Donck is altijd magisch maar bedekt met een laag sneeuw nog magischer. Fotograaf Kiona van Kio-tivity bezocht de buitenplaats samen met haar moeder en maakte deze prachtige collage.

Kiona: "Het is daar zo magisch; een bos middenin een dorp waar je in kan verdwalen. Verdwalen in de natuur en stilte, dat vind ik zo fijn om te doen om te ontspannen. En de natuur is prachtig en goed onderhouden."

Bekijg meer foto's van Kiona via haar Instagram en Facebook

Wandelen door het park van Het Huys ten Donck

Verdwaal in natuur en stilte
Een wandeling door het park van Het Huys ten Donck is in elk seizoen een plezier. Soms heb je de kaplaarzen wel nodig, maar ook dat heeft z’n charme. Respecteer tijdens je wandeling op deze unieke historische buitenplaats de huisregels (zie de website) waarmee het enige doel is om de buitenplaats en natuur te beschermen en op zijn best in stand te houden. 
Wandelkaarten zijn als volgt verkrijgbaar (€ 1 per dagkaart/persoon vanaf 12 jaar. Kinderen onder de 18 onder begeleiding van volwassenen):
1. Bij de BP Bolnes – Lagendijk Brandstof, Benedenrijweg 184 te Ridderkerk (open: ma-vrij 06.00-23.00 uur, za 08.00-23.00 uur, zo 09.00-23.00 uur). 
2. Bij Groentespeciaalzaak en Traiteur Verschoor – Dillenburgplein 10 te Ridderkerk (open: ma-vrijdag 07.00-19.00 uur en za 07.00-16.00 uur).
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden