Vrijgezel(lige) dag op het strand

Vrijgezel(lige) dag op het strand

Bij Dreams kun je uitwaaien, ontspannen, sportief bezig zijn, samenwerken, lachen, ploeteren en ja, ook de dag afsluiten met een biertje.

Laat dat maar aan de sportievelingen Dreams over.

Dreams Events

Plan jij dit jaar een familiedag, vrijgezellendag, vriendendag of bedrijfsuitje? Lekker bezig zijn in de buitenlucht leidt tot een energieboost waarmee je weer even vooruit kan. Een fris hoofd en een andere kijk op je vrienden of collega’s worden gegarandeerd. Dreams zorgt ervoor dat je deze dag samen met je vrienden of collega’s niet meer zal vergeten, of het nu gaat om een vrijgezellendag op het strand of een ander uitje aan het strand. Denk bijvoorbeeld aan de echte Dreams sportenstrandactiviteitencreatieve workshops en ontspannen workshops

Alle workshops van Dreams Events staan bol van activiteit, gezelligheid en samenwerking wat garant staat voor een leuke dag. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, alles is mogelijk. Je kunt bij ons terecht met groepen van groepen van 4 t/m 150 personen.

Afzakkertje op het strand

Je kunt rustig beginnen met een heerlijk kopje koffie, bijkomen tijdens de lunch en de dag afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend biertje bij de locale strandtent Jamm Beach. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Workshops
De Delflandhoeve
Ontspanning
Workshops
Eten & drinken
Familie & kids
Workshops
Buitenplaats Vlaardingen
Sport & avontuur
Workshops
Sport & avontuur
Eten & drinken
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Boulderen, niet bulderen.

Delfts Bleau

Klauterwoud work out

De Broekpolder