Vreemde Vogel Favorieten van Davy!

Vreemde Vogel Favorieten van Davy!

Ik bezoek het Pluimage festival bij De Vreemde Vogel, een fantastische zomertip in onze prachtige regio, een echte Hof van Delfland favoriet! Hoog tijd om eigenaar Davy te vragen naar zijn favorieten uit de buurt!

Voor wie de Vreemde Vogel nog niet kent: Het is een mooie horecalocatie in Vlaardingen met een restaurant en hotelkamers in de meest fantasierijke vormen zoals een vliegtuig en een grote vogel. In de zomer organiseren de eigenaren allerlei activiteiten zoals het jaarlijkse ‘Pluimage festival’. Humor, creativiteit en gastvrijheid zijn de woorden die mij het eerste binnen schieten als ik aankom bij de feestelijke ingang van het festival.

"Humor, creativiteit en gastvrijheid

Vervreemding en paradijs passen ook wel in dit rijtje thuis. Overal waar ik kijk ontdek ik nieuwe grapjes. Zo krijg ik een ketting gemaakt van een mini knakworstenblikje en word ik meegenomen naar een stuk participatietheater aan het water (mooie rijm). Op het veld zijn kinderen zich aan het uitsloven bij het kussengevecht waar de veertjes door de lucht vliegen en op het kronkelpad kunnen mensen meedoen met een lopende popquiz.

Op het grootste veld staan heel de dag door bandjes met opzwepende, gevoelige en vrolijke muziek. Een klein kind mag met zijn zelfgemaakte gitaar even op het podium meedoen met de bandleden. Wat een feest, dit festival! Ik ben benieuwd naar de eigenaren, want als je zoiets weet neer te zetten kun je ons ongetwijfeld ook de allerbeste tips geven wat er  nog meer te doen is in het gebied.

Pauline: Davy, super om hier te zijn vandaag. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw allerbeste tips in de omgeving! Davy: "Er zijn zoveel leuke en bijzondere plekken hier in de buurt, ik zou iedereen aanraden eens te komen kijken, je kan hier wandelen, fietsen, varen, genieten van natuur en leuke horecaondernemingen bezoeken! Dit zijn mijn 5 favorieten:

1. Een avondwandeling (eventueel met een picknickmand) bij ondergaande zon in de Broekpolder. Ik blijf me verbazen wat een schitterende, onontdekte plek dat is in het midden van de randstad. Tegen onze dochter heb ik gezegd dat er zelfs olifanten rondlopen, want dat is het gevoel dat ik soms krijg bij de omgevallen bomen en grijze kleuren.

2. Op Hodenpijl: een fijne plek met veel historie waar je kunt genieten van heerlijk en eerlijke producten. De serre is lekker met mooi en slecht weer en de sfeer is zeer rustgevend. 

3. Ook een favoriet in deze mooie omgeving: De fluisterboot voor een tocht over de Vlaardingse Vaart. Vanaf het water zie je alles nét even anders en is leuk om lekker te borrelen of juist te genieten van de stilte en de natuur.

4. De Polderparade komt er weer aan; een dag lang leuke muziek en voorstellingen, lekker eten en mooie locaties aan de rand van Vlaardingen. Het leukste is om lekker rond te lopen van plek naar plek, want overal valt wat te ontdekken.

5. Als horecalocatie ben ik ook fan van Café du Midi

Pauline: Ik heb gedanst, gezongen en genoten. Bedankt Davy en Petra. Ik had een topdag en ga bovenstaande tips uitproberen en ga er wel vanuit dat ik een olifant tegenkom!

Meer info over Buitenhotel De Vreemde Vogel kun je hier vinden.

 

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden