Voorjaarsfeest: bloemschikworkshop met instructievideo

Voorjaarsfeest: bloemschikworkshop met instructievideo

Bestel het complete pakket voor deze schikking en ga zelf thuis aan de slag samen met de instructie video van het Natuur Atelier waarin deze voorjaarsschikking stap voor stap wordt uitgelegd. 

 
Dit pakket bevat alle materialen om zelf deze bloemschikking te maken. Een voorjaarsschikking met een variatie van bolletjes en bolbloemen. Wanneer de bolletjes in deze schikking uitkomen is het een feestje op tafel! Als de tulpen uitgebloeid zijn vervang je ze makkelijk, net zo als de bolletjes wanneer ze uitgebloeid zijn. Vervang deze door nieuwe potjes om zo nog langer plezier te hebben van deze schikking. De kleur van de tulpen kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid, de gebruikte bolletjes zijn 2x Tête a Tête narcissen en 2x blauwe druifjes. Afmetingen: De schaal is 25cm x25cm en 7cm hoog in loodkleur, materiaal kunststof. De totale schikking is ongeveer 25cm hoog.
 
Prijs van dit pakket €36,50 en kan worden bezorgd of afgehaald. Bestel het pakket via webshop van het Nauur Atelier.
 
Tip: Maak er een leuk vriendinnenuitje van met een klein gezelschap aan de keukentafel. Of via je eigen Teamsverbinding met een kopje thee en een drankje na afloop. Van te voren bezorgt het Natuur Atelier bij iedereen het bloemschikpakket met alle materialen inclusief iets lekkers voor bij de thee.
  

Dit is een activiteit van Natuur Atelier westland, meer informatie via hun website.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Dit is een activiteit van Natuur Atelier westland, meer informatie via hun website