Vijf Pareltjes

Vijf Pareltjes

Deze unieke plekken in Rotterdam, Den Haag en Delft willen we je niet onthouden. Het zijn de parels in een stad die buiten de standaard winkelstraten vallen.

1. Mono Rotterdam
Mono zit nog niet zo lang in Rotterdam maar is nu al een favoriete plek bij de hofbogen. Ze hebben er lekkere koffie, een groot terras en super mooie inrichting. Op vrijdag zijn ze tot twee uur open en worden er vaak feestjes georganiseerd. Over parels gesproken: bij Mono hebben ze een spectaculair toetje dat er uit ziet als een gouden bol met chocolade en passievruchtmousse! Op zondag 11 september is er een natuurwijnproeverij en masterclass.
Vijverhofstraat 25 | Rotterdam

 

2. Capriole
Net geopend, maar veelbelovend. De locatie is misschien een beetje moeilijk vindbaar maar zit op een fantastische plek aan het water aan de rand van Den Haag. Capriole brandt zijn eigen koffie en de kok die in de keuken staat heeft een prijs gewonnen voor zijn beste hamburgers. Ze zijn open voor ontbijt, lunch en diner! 
Fokkerkade 18 | Den Haag

 

3. Grafisch atelier Indrukwekkend Delft
Het pand van dit atelier is al erg indrukwekkend, de mooie letters vallen op. Grafische vormgeving wordt steeds populairder, denk aan bedrukte tassen en kaarten. Iedereen die geïnteresseerd is in grafiek kan hier technieken uittesten als etsen, linosnede en zeefdrukken. De materialen zijn apparatuur zijn in huis en je kan zelfstandig aan de slag in het atelier. 
Achterom 94 | Delft

 

4. Of je worst lust
De naam doet het al goed en het is niet moeilijk om te raden wat ze er verkopen. Als je genoeg hebt van het Euroshopper worstenbroodje is dit een goede plek om een ambachtelijk gemaakte worst te vinden voor op brood. Je kan kiezen uit meer dan 40 verschillende worsten waaronder algen zeewier, truffel en gin tonic. 
Voldersgracht 11 | Delft

 

5. Huszár Delft
Dit mooie pand in Delft valt direct op. Huszár is zeven dagen per week open voor lunch, diner en borrel. Als de zomer nog even door blijft gaan is dit een goede plek om op het terras aan het water te zitten. Ze organiseren ook live-muziek avonden aan het water. 
Hooikade 13 | Delft

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden