Vijf keer lekker naar buiten in de herfstvakantie

Vijf keer lekker naar buiten in de herfstvakantie

De herfst is nu echt begonnen, het is koud buiten en bladeren kleuren goud, geel en rood. De kachel staat waarschijnlijk alweer aan maar toch is er reden genoeg om lekker naar buiten te gaan en de prachtige herfst in de natuur te beleven. Voor kinderen is er in de herfstvakantie genoeg te doen. Wij geven je de vijf leukste tips.

1. Herfst in BuytenDelft 

Lekker ravotten en spelletjes spelen bij stadsboerderij en waterspeeltuin BuytenDelft. Er is genoeg te doen: cupcakes versieren, bladeren zoeken en daar dieren mee maken, de boer helpen en als kers (pompoen) op de taart natuurlijk de Halloweenviering op 27 oktober

Wanneer

Zondag 21 oktober t/m zaterdag 27 oktober

Waar

Korftlaan 3a, Delft
 
 

2. Wildlife Film Festival Kids 

Alle kinderen zijn van harte welkom bij het Wildlife Film Festival Rotterdam! Van donderdag 25 tot en met zondag 28 oktober staan er namelijk maar liefst zes kinderfilms en een theatervoorstelling over de natuur op het programma: Nuki het Gelukshondje | Meneer Boom en vrienden | The Grumble Bee | Rammeltijd | Backyard Wilderness | Sixteen Legs

Wanneer

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 oktober

Waar

Cinerama, Westblaak 18, Rotterdam
 

 

3. Natuurspeeltuin De Woeste Weide 

"Spelen is leren" is een bekende uitspraak. Spelende kinderen leren dus! Spelen én leren over de natuur kunnen kinderen zeker bij Natuurspeeltuin De Woeste Weide. Tijdens de herfstvakantie loopt het water van de berg en hangt de kabelbaan klaar. Kortom, dan gebeurt er veel!

Wanneer

Van 22 t/m 28 oktober

Waar

Burg. Feitsmapark 1, Sliedrecht
 

 

4. Op herfstvakantie naar FutureLand 

Naast het vaste programma met bus- en rondvaarttours door de modernste haven van Europa, staan er veel extra’s op het programma tijdens de herfstvakantie. De jonge bezoekers kunnen coole technische proefjes doen, stenen beschilderen van het Maasvlaktestrand of een speurtocht langs strand en duinen maken. Volwassenen nemen een kijkje in de tentoonstelling over de verdieping van de Nieuwe Waterweg, maken een vaartocht of bustour óf vliegen met VR-bril naar de haven van 2066!

Wanneer

20 t/m 28 oktober

Waar

Europaweg 902, Maasvlakte
 

 

5. Hollandse Duin   

Wist je dat in de bossen van Hollands Duin kabouters wonen? Geknakte grassprietjes en kleine voetsporen verklappen hun aanwezigheid. Loop samen met jouw kabouter het Kabouterpad en ontdek samen de wereld van dit kleine volkje. Bij restaurant Langs Berg en Dal ligt een knapzak gevuld met lekkers voor je klaar. Met een puntmuts op en je wangen rood geschminkt gaan jullie op pad! 

Wanneer

20 oktober t/m 28 oktober

Waar

Hollandse Duin, Startlocatie: Restaurant Langs Berg en Dal, Langevelderlaan 22, 2204 BD Noordwijk
 
Veel plezier en tag ons op Facebook en Instagram in je leukste herfstvakantie buitenfoto!
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden