Vervoer over het water

Vervoer over het water

Ontwijk de file door de watertaxi, de Waterbus of de Fast Ferry

Ooit eraan gedacht om in plaats van per fiets, bus of auto, over het water naar je bestemming te gaan? Een havenstad als Rotterdam heeft vanzelfsprekend een uitgebreid netwerk van oeververbindingen. Ontwijk de file of maak zomaar eens een ritje in de watertaxi, de Waterbus of de Fast Ferry en leer de haven kennen van een nieuwe kant!

Watertaxi

De klassieke houten scheepjes van de watertaxidienst varen tussen Hotel New York, de Veerhaven en de Leuvehaven. Op de Maas varen ook de moderne supersnelle watertaxi's, herkenbaar aan hun blauw-gele uiterlijk. De steigers van het Waternet zorgen ervoor dat je op veel locaties kunt uitstappen.
 

Waterbus

Via de frequent varende lijndienst van de Waterbus reis je tussen Rotterdam, de Drechtsteden, Ridderkerk, Krimpen a/d Lek en Kinderdijk en ook tussen de haltes Rotterdam Erasmusbrug, St. Jobshaven en Heijplaat-RDM en vanaf Katendrecht.
 

RET Fast Ferry

 
De RET Fast Ferry is de ideale mogelijkheid om ‘s werelds grootste ijzererts carriers, containerschepen en olietankers bijna aan te raken. Op ongeveer 5 minuten loopafstand van Hoek van Holland NS-station Haven ligt de RET- halte Hoek van Holland Berghaven (Stationsweg). De RET Fast Ferry vaart naar Maasvlakte 2 en stopt ook bij de Pistoolhaven (Markweg 200) en Maasvlakte (Antarcticaweg).
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Sport & avontuur

Buiten Zijn in het Bieslandse Bos

BuitenLeeft

Zeilvereniging De Bommeer

Watersportvereniging De Bommeer

Alles in Balanzs ~ een week lang yoga

Balanz~s yoga
Buitenplaats Vlaardingen
Sport & avontuur
Workshops
Wandelen & fietsen
Ontspanning
Wandelen & fietsen

Wandelen en ontspannen bij Kasserie OCK

Kasserie Ock

City Girls bij Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust

Verborgen Tuinen voor Stadsmensen