Valentijnsdiner op de Ferry

Valentijnsdiner op de Ferry

Op Valentijnsdag maakt de FutureLand Ferry als ware 'Love Boat' een romantische avondtocht door de nieuwe havens van Maasvlakte 2. Tijdens deze romantische tocht dineer je samen met je geliefde aan boord. Pas op, grote kans dat je deze avond óók verliefd wordt op de Rotterdamse haven.

Romantisch diner

Donderdag 14 februari 2019 om 18.00 uur gooit de FutureLand Ferry de trossen los. Het schip is speciaal voor deze dag omgetoverd tot 'Love Boat'. Onderweg worden jullie in de watten gelegd. De ontvangst begint al feestelijk met een glaasje bubbels en bruchetta’s met tonijnsalade en humous. Eenmaal aan tafel genieten jullie van een heerlijke kaasfondue, compleet met biologisch brood en verschillende rauwe groenten. Uiteraard vergezeld van een drankje. Van de feestelijke afsluiting snoepen jullie samen: een ‘grand dessert to share’, met een kopje koffie of thee. De culinaire verzorging is in handen van ons restaurant New Fork.
 

Tientallen lichtjes

Tijdens de extra lange rondvaart zien jullie het nieuwste havengebied van Rotterdam. De tocht voert langs de modernste containerterminals in bedrijf en het terrein van Sif waar je de gigantische fundatiepalen voor offshore windturbines ziet liggen. Ook heb je nieuw land in zicht, het vers opgespoten Offshore Center Rotterdam. Bovendien varen jullie richting de Europahaven, waar containerschepen van over heel de wereld worden gelost en geladen. Tijdens de tocht zakt de zon achter de horizon en krijg je zicht op de tientallen lichtjes die de terminals verlichten.
 

Praktische informatie

De kosten voor deze vaartocht met diner bedragen € 47,50 per persoon. Kinderen t/m 11 jaar varen en eten mee voor € 32,50. Tot en met twee jaar varen kinderen gratis mee (excl. maaltijd). Je ontvangt een bevestiging van je reservering samen met de factuur. De reservering is pas definitief nadat de factuur is voldaan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus tijdig reserveren wordt aangeraden. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 7 februari, daarna is geen restitutie meer mogelijk.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Donderdag 14 februari
Hoe laat
18.00 uur
Waar
FutureLand, Europaweg 902, Maasvlakte, Rotterdam
Kosten
Vaartocht met diner bedragen € 47,50 per persoon. Kinderen t/m 11 jaar varen en eten mee voor € 32,50
Aanmelden en website