Vaartocht naar het Jenevermuseum

Vaartocht naar het Jenevermuseum

Geniet tijdens de vaart van diverse landschappen van deze omgeving. In het Jenevermuseum beleven we de historie van jenever. Er mag geproefd worden!

Vaartocht naar het Jenevermuseum

We stappen op bij Station Delft en varen over de Rotterdamse Schie naar Schiedam. Deze vaartocht laat de mooie gebieden, weilanden en gehuchtjes zien. We passeren Overschie en ook een aantal bruggen die ons toegang geven om in Schiedam te komen. In Schiedam maken wij een stop bij het Nationaal Jenevermuseum Schiedam. Bezoek het museum en beleef de historie, het heden en de toekomst van jenever. De stokers en de molenaar zullen in actie zijn en daarbij een korte uitleg geven. Een proeverij van 3 verschillende jenevers mag natuurlijk niet ontbreken! Na een uur maken wij ons op om de terugreis te aanvaarden.
 

Meer informatie

14 september 2018. 
De prijs van de vaart is €29,95. Dit is inclusief entree tot het Jenevermuseum, uitleg in de branderij en een proeverij van 3 verschillende jenevers. Drankjes zijn aan boord verkrijgbaar. Fris voor €2,00 en bier/wijn voor €2,50. Gelieve gepast betalen, pinnen is niet mogelijk.
Vertrek: 13.00 uur vanaf Delft CS. Terugkomst: 18.00 uur Delft CS
 
Het schip is voorzien van een toilet, geluidsinstallatie en een schipper/gids. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
14 september 2018
Hoe laat
Vertrek: 13.00 uur vanaf Delft CS | Terugkomst: 18.00 uur Delft CS
Waar
Delft CS
Kosten
€29,95
Aanmelden