Tweede Paasdag: Lammetjesdag!

Tweede Paasdag: Lammetjesdag!

Beleef de lente in Midden-Delfland en geniet van een gezellige buitenactiviteit voor jong en oud.

Begin maart is de lammertijd van start gegaan. In april staat de stal vol en dartelen de grotere lammetjes in weiland naast boerderij de Adrianushoeve.
 

Schapenboerderij de Adrianushoeve

Op Tweede Paasdag maakt de kudde zich op voor kraambezoek. Tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen de pasgeboren lammetjes op de schapenboerderij “de Adrianushoeve”, Woudweg 26 in Schiedam,  geknuffeld en geaaid worden. Natuurlijk geven de herders ook demo's schapen drijven met hun honden.
 

Activiteiten

Daarnaast zijn er veel kinderactiviteiten: kom meedoen aan het survivalparcours, ga met een schepnet op slootexpeditie, vaar met de kano, rooster marshmallows boven het kampvuur, leer met pijl en boog te schieten of kom knutselen. En toe aan een kop koffie of limonade? Hapjes en drankjes zijn op het terrein verkrijgbaar.
 

Mee met de herder

Loop tenslotte om 16.00 uur gezellig mee: met alle herders, honden en bezoekers worden de schapen naar de weide terug gebracht voor de nacht. 
 
Ben je zwanger? Ziektekiemen van onze dieren kunnen een risico vormen voor jou en jouw ongeboren kind. Het is daarom niet toegestaan dat je met je ongeboren kind in de buurt van de dieren of hun omgeving komt. Jammer maar het risico op complicaties is te groot!
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Tweede Paasdag, 22 april
Hoe laat
12:00 - 16:00 uur
Waar
Boerderij Adrianushoeve, Woudweg 26, 3123 KB Schiedam
let op: de parkeerruimte op het boerderijterrein en in de omgeving van de smalle Woudweg is zeer beperkt. Kom daarom bij voorkeur met de fiets of lopend.
Kosten
€2,50 p.p. inclusief deelname aan activiteiten (geen PIN!)
Website