SUE Store

SUE Store

SUE staat voor lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw en vegan zijn. SUE speelt feilloos in op de gezonde trend waarbij steeds meer mensen waarde hechten aan een healthy lifestyle. Een gezonde levensstijl hoeft niet te beteken dat er geen ruimte meer is voor de zoete trek, integendeel! Met een bite van SUE geniet je van een heerlijk zoet taartje, maar dan zonder allerlei ongezonde toevoegingen.


Het concept van SUE is ontstaan omdat oprichtster en bedenkster Kim Sue Palm een gezonder alternatief zocht voor alle heerlijke zoetigheden waar ze maar moeilijk vanaf kon blijven.
“Ik ben gek op zoete dingen, maar heb altijd veel waarde gehecht aan het belang van gezonde voeding. Ik was benieuwd of ik een gezonde variant kon maken van al die zoete lekkernijen, en begon in mijn vrije tijd te experimenteren in mijn eigen keuken. Ik kreeg veel enthousiaste reacties van de mensen om mij heen en waagde de gok om mijn creaties ook eens aan te bieden bij diverse horecazaakjes, die eveneens enthousiast reageerden. Zo is het balletje gaan rollen: opeens had ik naast mijn fulltime baan nog een serieuze onderneming, gerund vanuit mijn eigen keuken! SUE werd in korte tijd een groot succes. Zo’n groot succes dat ik na een aantal maanden mijn vaste baan heb opgezegd en fulltime voor SUE ben gegaan”.


Inmiddels runt Kim SUE niet meer in haar eentje. Samen met haar vriend neemt zij de dagelijks leiding op zich, en sturen zij een team van enthousiaste medewerkers aan. Het ‘zoet zonder suiker’ van SUE wordt allemaal ambachtelijk en met de hand bereid in de kookstudio op de Hoogstraat in Schiedam en van daaruit verkocht door heel Nederland. Begin 2016 is daar nog een eigen winkel, The SUE Store, bij gekomen.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Karel Doormanstraat 372
3012 GR Rotterdam
Tel: 06-43100180
www.sue-food.nl
Facebook
Instagram

 

 

Eten & drinken

Honey Highway

Op Hodenpijl

Delfts Zwart Jenever

Delfts Zwart

Tip van bosbaas: Smakelijke rozenbottels

Westduinpark Den Haag

CIY (create-it-yourself) bij Baker & Moore

Baker & Moore