Strandpaviljoen de Staat

Strandpaviljoen de Staat

De Staat is een strandpaviljoen in Den Haag. De Staat streeft naar gezonde leefomstandigheden voor mens en dier. Daarom voert De Staatskeuken een biologische kaart en wordt er gewerkt met producten van Lindenhoff. Dit bedrijf werkt op een ecologische, biologische diervriendelijke manier en levert dan ook topkwaliteit voedsel aan verschillende sterrenrestaurants.

Naast de producten van Lindenhoff biedt De Staat brood van Menno dat te boek staat als het beste wat voor handen is. Met respect voor de Franse bakkerschool en passie en talent voor het ambacht bakt Menno in een houtoven het rustieke en desembrood voor De Staat. Daarvoor neemt hij de tijd, want om de smaak optimaal te laten ontwikkelen, is geduld vereist. 


De Staat schenkt Bocca Coffee. Het Nederlandse bedrijf dat de Bocca-bonen importeert uit Ethiopië toont zich met passie en fair trade een ware liefhebber van echte koffie. Bocca werkt op een duurzame manier. Met biologische producten en projecten zorgt Bocca ervoor dat economie en leefklimaat in Ethiopië verbeteren. De koffie van Bocca is 'goed'. Dat steunt De Staat. Geopend tot 15 oktober dus kom nog even genieten van de nazomer en alle heerlijkheden die weer als vanouds voor je klaarstaan.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Strand Zuid 4,

2583 ZZ Den Haag

Website

Familie & kids

Permacultuur. Hoe groen zijn jouw vingers?

Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
De Delflandhoeve
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops

Verborgen schatten van het Zeeheldenkwartier

Eten & drinken

(H)eerlijk genieten tijdens de feestdagen

Man Met Bril Koffie

Je kan ‘t dak op!

‘Op het dak’

Klaar voor de lente met 3 groene sap combinaties

Stielman Koffiebranders
Eten & drinken
Workshops
Streekproducten
Familie & kids
Sport & avontuur
Streekproducten

Rijst- linzensalade

Recept: Dumplings met zelfgeplukte daslook en boerenkaas uit Nootdorp