Stiltewandelingen in de polder tussen Schiedam, Vlaardingen en Delft

Stiltewandelingen in de polder tussen Schiedam, Vlaardingen en Delft

Rianne Collignon van Stilte in elke stap nodigt je uit om mee naar buiten te gaan. Om stil te zijn en te vertragen. Te voelen dat je voeten in contact zijn met de grond, dat de wind langs je huid strijkt en je haren in beweging brengt. Door stil te zijn, te vertragen en aandachtig je zintuigen te gebruiken, merk je op wat er nu is. Ik nodig je uit om mee naar buiten te gaan en aan te komen waar je bent. In elke stap aan te komen waar je bent. 
 
Tijdens de stiltewandeling wandelen we in stilte, in de polder tussen Schiedam, Vlaardingen en Delft. Middenin de Randstad dus, en toch temidden van rust, ruimte en stilte. Om stilte te ervaren hoef je niet per se de stad uit. Stilte is dichterbij dan je denkt. 
 
De wandeling begint en eindigt met meditatieve oefeningen en tijdens de wandeling nemen we ook de tijd om een paar keer bewust stil te staan. Om vanuit wat je dan ervaart verder te lopen.
 
Wanneer
Zondag 26 januari, 10.00-11.30 uur
zondag 23 februari,10.00-11.30 uur
zondag 29 maart, 10.00-11.30 uur

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Wanneer
Zondag 26 januari, 10.00-11.30 uur
Waar
Kosten
Losse wandeling €12.50
Stiltewandeling strippenkaart €32,50
De stiltewandeling strippenkaart kan ter plekke aangeschaft worden (contant en gepast betalen of van tevoren overmaken).
Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar rianne.collignon@gmail.com