Stiltewandeling Schiedam centrum

Stiltewandeling Schiedam centrum

Silence isn’t empty, it is full of answers

Je weet dat alle antwoorden er al zijn. En dat ze in jou zitten. Maar nog te vaak zit je in je hoofd, blijf je rondjes draaien en ga je door met de waan van de dag. Terwijl je voelt dat als er stilte in jou is en jij je gevoel laat spreken, de antwoorden als vanzelf tot je komen. Het onontdekte in jezelf naar bovenkomt. "De geluiden, de stilte. Het was er allemaal al, maar nu voelt het veel ruimer."
 
Tijdens de stiltewandeling neemt Rianne Collignon jou mee de natuur in. Weg van de dingen die ‘moeten’ en alsmaar door rennen. Je gaat luisteren, voelen, proeven en kijken. Via je zintuigen de verbinding met de natuur beoefenen en door meditatieve bewustzijnsoefeningen ga je vertragen en verstillen. Je merkt op wat normaal onopgemerkt blijft. Je hoort wat normaal niet hoorbaar is. Je gaat zien wat normaal niet zichtbaar is.
 

Zijn zoals het is

Het ervaren van de stilte tijdens de stiltewandeling kan soms in het begin ongemakkelijk voelen. En juist in dit ongemak zit de ruimte naar meer verbinding met de natuur en vooral met jezelf. Ruimte doordat je niets weg hoeft te duwen, niets vast hoeft te houden, niets hoeft te veranderen, maar alles laat zijn zoals het is.
 

Midden-Delfland en Schiedam

Je kunt op 2 plekken deelnemen aan de stiltewandelingen.
Midden-Delfland. Een prachtige plek in de polder tussen Schiedam, Vlaardingen en Delft.   
Schiedam. Bijzondere verstillende routes door het centrum.
Deelname is 15 euro per persoon. Vaker deelnemen kan met de strippenkaart, 3 stiltewandelingen voor 37,50 euro. Aanmelden kan via het contactformulier. Na aanmelding ontvang je van meer informatie over de exacte locatie over het afspreekpunt en over de coronamaatregelen waaronder de stiltewandelingen in deze periode doorgang vinden. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
17 juli 2021
Hoe laat
08.00-09.30 uur
Waar
Schiedam centrum, na aanmelding ontvang je van meer informatie over de exacte locatie
Kosten
15 euro per persoon
Aanmelden  
Website