SolexTour: met de Solex door het Westland

SolexTour: met de Solex door het Westland

Met de Solex kun je pruttelend over fietspaadjes het mooie Westland ontdekken. Geheel in jaren 60 stijl, dus met een oude, lange leren jas en een mooie pothelm.

De Tuinderij

De Tuinderij staat al jaren bekend om zijn SolexTours door het Westland en Midden-Delfland. En dat is niet voor niks, want een tour brengt volgens de gebroerders van Mil een hoop humor met zich mee!  

Een dagje Solex touren

Allereerst wordt de groep ontvangen in het Solex Musem, waar tientallen Solexen, brommers en oude tuinbouwwerktuigen staan opgesteld. Daarna gaat de verkleedpartij van start, de groep gaat verkleed in de ‘tand des tijds’, dus een lange leren jas aan en een mooie pothelm op. Vervolgens worden er instructies gegeven en proefrondjes gemaakt op het inrijdparcours. Daarna gaat de groep de weg op, tourend langs de kassen en het boerenlandschap.

Solex Tour Westland

De SolexTour duurt in totaal 3 uur, waarbij onderweg twee keer gestopt wordt een kopje koffie of een borrel (exclusief). De tour wordt geheel begeleid; er rijdt een gastheer/vrouw voorop en er volgt een ludieke bezemwagen achter de groep aan met reserve-solexen voor eventuele pechgevallen. 

De Tuinderij verhuurt Solexen vanaf 2 personen tot aan 120 personen. Begeleiding gaat mee vanaf 10 personen. Onder de 10 personen krijgt u een mooie routekaart van Westland / Midden Delfland mee om de route zelf te rijden. Prijs: € 44,50 p.p.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Sport & avontuur

Maak goede voornemens in 2017 waar!

Een steentje bijdragen

Duurzaam Den Haag
Familie & kids
Sport & avontuur
Streekproducten

Herfstige hertjes spotten – het Kralingse bos

Kralingse Bos