Snert en Sjokomelk wandeling Landgoed Ockenburgh

Snert en Sjokomelk wandeling Landgoed Ockenburgh

Mooie winterdag of niet, het Zuid-Hollands Landschap organiseert een Snert en Sjocomelk wandeling op landgoed Ockenburgh!

In bloei

Veel van de mooie dingen van landgoed Ockenburgh kun je niet zien in de winter. Of toch wel? Als je goed kijkt zie je vanaf januari de hyacinten en andere stinsenplanten alweer uitlopen. De elzen bloeien al en ook op anderen manieren kun je de natuur zien opleven. Dat alles is natuurlijk afhankelijk van het weer!
 

Winters bos

Er heerst een aparte sfeer in zo’n winters bos. Je ziet andere dingen, geluiden klinken anders. Er zijn niet zoveel vogels, maar de vogels die er zijn kun je wel beter zien: een groene specht op zoek naar voedsel, een buizerd die hoog in de lucht rondzweeft …
 

Wandel mee

Op 20 januari gaan we kijken hoe de natuur er voor staat. We maken een flinke wandeling over landgoed Ockenburgh, door het Hyacintenbos en de van Leydenhof. Na afloop kunnen we ons opwarmen in Kasserie OCK met een kom heerlijke snert of warme sjokomelk tegen de gereduceerde prijs van € 3,50 (alleen voor deelnemers aan de wandeling).

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zondag 20 januari
Hoe laat
10:00 - 12:00 uur
Waar
Monsterseweg, Den Haag
Kosten
Volwassenen normaal: € 8,00| Beschermer Zuid-Hollands landschap : € 5,00 | Kinderen normaal: € 3,00 Beschermer Beschermer Zuid-Hollands landschap: € 3,00
Aanmelden
Website