Sfeervolle vaartocht naar Lichtjesavond Delft

Sfeervolle vaartocht naar Lichtjesavond Delft

Gezelligheid tijdens de donkerste dagen van het jaar. Lichtjesavond in Delft wordt dit jaar voor de 21e keer gevierd en De Hollandse Vloot vaart natuurlijk ook weer deze speciale route vanuit Den Haag naar dit prachtige winterse evenement.
 
De vaartochten naar Lichtjesavond Delft vertrekken op dinsdag 10 december vanaf Den Haag. Hier wordt u door de kerstman verwelkomd met een kop warme erwtensoep om vervolgens te vertrekken richting Delft. Tijdens de vaartocht wordt er warme chocolademelk of een lekker glas glühwein geserveerd. Door de twinkelende lichtjes en de kerstmuziek aan boord waant u zich in knusse-, winterse-, kerstsferen.
 
Na de vaartocht van ongeveer een uur, met een magisch uitzicht vanaf het water, komt u in Delft aan bij de Koepoortbrug. Vanaf hier kunt u op eigen gelegenheid uw bezoek aan dit prachtige evenement in de binnenstad voortzetten.
 
U krijgt net als vorige jaar een kaartje/ticket van de Hollandse Vloot om met de HTM (tram) terug te kunnen reizen wanneer u zelf wilt. Dit kaartje is 1 uur geldig vanaf het moment van inchecken en kan voor alle trams van HTM gebruikt worden. 
 
Meer informatie
Willen jullie met deze zeer sfeervolle tocht mee varen? Schrijf dan alvast in, want deze tocht is razend populair!
 
Vertrektijden:
15.45 uur
16.00 uur
16.15 uur
18.00 uur
18.15 uur
18.30 uur
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
dinsdag 10 december
Hoe laat
Vanaf 15.45 uur
Waar
Vanaf Den haag

Kosten

Prijs: €29.95 per persoon, inclusief: erwtensoep bij aankomst, de vaartocht, een glas glühwein/chocolademelk, tramkaartje van HTM, een leuk presentje en natuurlijk de kerstsfeer en alle gezelligheid!

Reserveren