Runderwandeling in de Broekpolder

Runderwandeling in de Broekpolder

In de Broekpolder loopt een grote kudde Schotse Hooglanders. Deze prachtige runderen zijn o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebied De Ruigte. Daarnaast zorgen ze ook voor het nageslacht. Op veel vragen over deze stoere dieren geven de Broekpoldergidsen antwoord tijdens de runderwandeling.

Op zaterdag 10 oktober vertrekken zij om 10:00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Watersportweg, ter hoogte van watersportvereniging De Bommeer. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.
 

Zin om mee te lopen? 

De maximale grootte van een groep per gids zal variëren van 4 tot 8 deelnemers. Ook verzoeken ze deelnemers om met gepast geld de bijdrage aan de wandeling te voldoen. Vermeld bij aanmelding je naam, email en telefoonnummer. Aanmelden kan tot minstens 24 uur van tevoren. 
 
Let op: het is zeker nu heel belangrijk om je van tevoren aan te melden via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl of neem contact op met Tineke Oostveen: 0624270198. Uiteraard letten we op de RIVM richtlijnen.
 
De volgende wandeling is op zondag 25 oktober en betreft een Herfstwandeling.
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zaterdag 10 oktober
Hoe laat
10:00 - 12:00 uur
Waar
De picknicktafels in het Klauterwoud van Broekpolder, Vlaardingen
Kosten
€4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro
Aanmelden
via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl
Website