Rondleiding levende buitenplaats van Op Hodenpijl

Rondleiding levende buitenplaats van Op Hodenpijl

Op zaterdag 14 september geeft Thor Hoedemakers een rondleiding over de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl. Op de buitenplaats verbouwen we het grootste gedeelte van de groenten en het fruit die je vindt op je bord in ons restaurant.

Biologische groentes

Uit de stal komt het varkensvlees, de kippen zorgen voor de eieren, de geiten voor kaas en melk, en de bijen voor de honing. De groente, het fruit en de dieren worden met liefde en aandacht behandeld. We telen op natuurlijke wijze onze groente en het voedsel van de dieren is biologisch. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen, alles is onbespoten.
 

Moestuin

Thor vertelt over de moestuin, de dieren, de historie van de Buitenplaats en de visie van Op Hodenpijl. Hij neemt je mee door de tuinen en de stallen van de boerderij. De rondleiding start om 13.30 uur.
 

Lokale lunch

Voorafgaand aan de rondleiding is het mogelijk een lunch te reserveren met een hartige groentetaart, salade en een kopje soep. De lunch start om 12.00 uur in ons restaurant. De lunch is excl. drankjes. Vanaf 13.15 kun je je melden in het restaurant van Op Hodenpijl. Meld je bij het buffet aan voor de rondleiding. Reserveren gewenst. Maximaal 25 personen.
 
Prijs rondleiding: € 10,- p.p. Prijs rondleiding & lunch vooraf: € 25,- p.p.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zaterdag 14 september
Hoe laat
Rondleiding 13.30 uur
Waar
Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden
Kosten
Prijs rondleiding: € 10,- p.p.
Prijs rondleiding & lunch vooraf: € 25,- p.p.
Aanmelden
Website