Rondleiding bloemenveld Veld & Vaas

Rondleiding bloemenveld Veld & Vaas

Op zondag 12 juli geeft Veld & Vaas een rondleiding over hun bloemenveld Op Hodenpijl. Op het veld groeien de biologische bloemen die gebruikt worden in het bloemenatelier, verwerkt worden in exposities van Veld & Vaas en in de gerechten van Op Hodenpijl.

Veld & Vaas is de bloemenkwekerij & werkplaats van landschapshistoricus/kweker Mariette Kamphuis en kunstenaar/florist Denise Collignon. Sinds 2016 is dit bedrijf gevestigd op het landgoed Op Hodenpijl. Zij maken arrangementen voor zowel de zakelijke markt als particuliere klanten, kunst en culturele projecten. 
 

Veld & Vaas

Veld & Vaas is de bloemenkwekerij & werkplaats van landschapshistoricus/kweker Mariette Kamphuis en kunstenaar/florist Denise Collignon. Sinds 2016 is dit bedrijf gevestigd op het landgoed Op Hodenpijl. Zij maken arrangementen voor zowel de zakelijke markt als particuliere klanten, kunst en culturele projecten. Op het veld kweken zij slowflowers, biologisch en op volle grond. Zichtbaar vanuit de oude pastorietuin bij het restaurant ligt de kwekerij (een bloemenakker van 1500 m2). Dit veld is het laboratorium voor het werk, waarin de intense en vluchtige schoonheid van kiemen, groeien, bloeien en verval een rode draad vormt.
 

Rondleiding

Tijdens de rondleiding leer je meer over het veld en de bloemen die hierop groeien. Je krijgt een inkijkje in de werkwijze van het bedrijf. Kortom; je ervaart de levendigheid van de kwekerij. Vanaf 10.15 kun je je melden in het restaurant van Op Hodenpijl. Meld je bij het buffet aan voor de rondleiding. Reserveren gewenst. Maximaal 25 personen. De rondleiding start om 10.30 uur. Prijs rondleiding: € 10,- p.p.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zondag 12 juli
Hoe laat
10.30 uur
Waar
Op Hodenpijl,  Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden
Kosten
Prijs rondleiding: € 10,- p.p.
Aanmelden en meer informatie