Rondleiding bij Voedselbos Vlaardingen

Rondleiding bij Voedselbos Vlaardingen

Educatie en recreatie zijn belangrijke doelen van Voedselbos Vlaardingen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zodat iedereen kennis kan maken met het gedachtegoed van voedselbossen.

Rondleidingen

Wil je meer weten over het hoe en waarom van voedselbossen en over Voedselbos Vlaardingen? Ga dan een keer mee met een rondleiding.

In 2019 organiseren ze vanaf februari op de laatste zondag van de maand (m.u.v. juni, juli en december) een rondleiding op basis van waardebepaling achteraf. Je bepaalt na afloop wat je het waard vond en doneert dit bedrag aan de persoon die de rondleiding verzorgt. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan de stichting Voedselbos Vlaardingen.

Aanmelden

Meld je wel van te voren aan. Omdat de belangstelling voor deze rondleidingen groot is, en steeds toeneemt, is het verstandig om je op tijd aan te melden. Dat kan tot en met de zaterdag voor de excursie via: info@voedselbosvlaardingen.nl. Maar eerder is beter. Vermeld bij je aanmelding ook je telefoonnummer. De rondleiding begint om 15.00 uur met een duur van een uur tot anderhalf uur.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
28 april 2019
Hoe laat
15.00 uur
Waar
Van Boendaleweg 1, Vlaardingen
Kosten
Op waardebepaling achteraf
Aanmelden
Ja, via: info@voedselbosvlaardingen.nl
Website