Rauwdouwer; van alle markten thuis

Rauwdouwer; van alle markten thuis

Van zelfgemaakte Gravlax tot hummus op een broodje van Jordy's Bakery, tot zijn beroemde American pancakes waar iedereen gek op is. Loran Reemer-Brandenburg draait zijn hand daar niet voor om. Verwacht geen schuimpjes, gefriemel of krulletjes maar gerechten vol smaak. Gemaakt met veel liefde.

Omdat er niks leukers is dan koken met seizoensproducten verandert de kaart nog wel eens. Zo stond er vorige maand bijvoorbeeld Thaise spare-ribs en een gegrilde varkensrib van het Livar varken op de kaart. Het Livar varken is een uniek ras die alle ruimte krijgt om te scharrelen, rond te wroeten, en worden ook nog eens verwend met een mix van granen. Er wordt dus rekening gehouden met het natuurlijk gedrag en leefomgeving van het varken. Het is dus niet alleen ethisch verantwoord maar de smaak is hierdoor ook beduidend beter. Loran heeft liever een stuk vlees dat iets duurder is dan een stuk ‘productievlees’.

Deze maand tovert hij biologisch gehakt om in een pittige burger tussen een zelfgebakken koolraap-brioche. Niks is te gek voor deze chef! Wil je alleen borrelen? Dat kan natuurlijk ook! Kies dan voor de huisgemaakte chili met nachos of de kip piri-piri. Leuk om te delen, of je kunt dit natuurlijk gewoon in je eentje op eten ;). Wij raden je aan om hier een lekker lokaal gebrouwen biertje bij te drinken van de Kaapse Brouwers

De kaart is wisselend dus je zult nooit twee keer hetzelfde eten. Zijn inspiratie haalt hij uit verschillende kookboeken maar soms is kijken naar een ingrediënt al genoeg. Laat je dus vooral verrassen door deze jonge, gepassioneerde chef!

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Eten & drinken

De Centrale: een podium voor ambacht & streekproducten

De Centrale

Honey Highway

Op Hodenpijl
Eten & drinken
Ontspanning
Sport & avontuur

Hotspot Hutspot

Hotspot Hutspot
Streekproducten

Een rondje landgoed Ockenburgh

Landgoed Ockenburgh

Delfts Zwart Jenever

Delfts Zwart

Verrijk je plantenkennis met de Bieslandse Bessenroute

Delftse Hout

De Stadsimkerij. Dichter bij de natuur kun je niet komen.