Rauwdouwer

Rauwdouwer

Rauwdouwer is te vinden op de Westzeedijk, in het pand waar voorheen het oude reclasseringskantoor was gevestigd. Een historisch gebouw met een rijk verleden.

Van dinsdag tot zondag is Rauwdouwer geopend voor lunch, diner, take away! Omdat Loran graag werkt met seizoensproducten staan er iedere week nieuwe gerechten op de kaart. Hou daarom de website en Facebook in de gaten!

Rauwdouwer, het restaurant van Loran-Reemer-Brandenburg, opende in september 2015 zijn deuren. Loran is geen onbekende in de Rotterdamse horeca. Na 6 jaar gewerkt te hebben in de keuken van restaurants als Mangiare, Ballroom en the Suicideclub, realiseert hij nu een lang gekoesterde droom; zijn eigen restaurant in Rotterdam-West, waar hij naar hartenlust nieuwe smaken kan creëren. Rauwdouwer is ontstaan uit Lorans passie voor echt lekker en bijzonder eten en de wens om zijn gasten te verrassen en voldaan naar huis te laten gaan. De afgelopen jaren verzorgde Loran onder de naam Rauwdouwer vooral catering op locatie en stond hij op lokale markten met homemade goods zoals zijn befaamde nougat en taarten. Of het nou hartig is of zoet, alles wordt met liefde gemaakt!

 

 

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Eten & drinken
Eten & drinken
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Gepocheerde eitjes met asperges

Workshops
Eten & drinken
Ontspanning
Buitenhotel De Vreemde Vogel
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten

Wijn proeven bij wijnboerderij Vlaardingen

Wijnboerderij Vlaardingen

De herfst aan de kust

Par Hasard Scheveningen

Koffie in de Rotterdamse Hofbogen

Man Met Bril Koffie