Plantenexcursie in het Prinsenbos

Plantenexcursie in het Prinsenbos

De meeste Westlanders kennen het Prinsenbos als natuureducatie gebied voor de schoolkinderen. Ook als recreatieterrein. Maar wil je echt eens weten welke planten er te vinden zijn of wat de werking is van de kruiden in de kruidentuin? Kom naar deze excursie van de KNNV.

Excursie Planten in het Prinsenbos

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland (KNNV) organiseert op 28 april van 10:00 tot circa 12:30 uur een excursie Planten in het Prinsenbos; verzamelen natuurcentrum ’t Nest, Grote Achterweg 15, Naaldwijk. Meer info Jacqueline de Boer, 0174 – 63 12 30 of via afdelingDelfland@knnv.nl
 

Wat is en doet de KNNV

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Via deze N’s komen we tot een duurzame en robuuste natuur.
Door excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer worden deze doelen vorm gegeven. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
28 april
Hoe laat
10:00 uur - 12:30 uur
Waar
Natuurcentrum ’t Nest, Grote Achterweg 15, Naaldwijk.
Aanmelden
Via afdelingDelfland@knnv.nl
Website