Picknicken in de Heemtuin bij Pluk!

Picknicken in de Heemtuin bij Pluk!

Op een druilerige zondag zie ik het op Netflix voorbijkomen; deftige dames gekleed in het wit die zich uitspreiden op een picknickkleedje. Ze steken lui stukken patisserie in hun mond en lachen over de nieuwste roddels terwijl ze wijn voor elkaar inschenken. 

Een parasol, een klassieke picknickmand en hier en daar een vlinder; alles is heerlijk zomers en simpel. Het is helder; ik wil ook picknicken, net als in de kostuumdrama’s van de BBC!

Wie zelf ooit een picknick heeft proberen te organiseren heeft ook gauw door dat deze dames vast en zeker bediening hebben. Als je de borden niet vergeet dan zijn het de vorken wel. Sauzen lopen over, taarten pletten in elkaar en de salades worden depressief van al dat plastic; en dan ben je de straat nog niet uit!

Niet bepaald ontspannen dus. Gelukkig heeft PLUK iets fantastisch bedacht om onze picknickdromen te redden: Picknicken in de Heemtuin!

Ineens is het heel simpel. We bellen PLUK! en vragen of zij een picknick mand voor ons klaar willen leggen, et voila! Ons klassieke picknickmand loopt over van lekkere gebakjes, belegde broodjes, sappen en koffie. Aan alles is gedacht.

Het enige wat ons nog te doen staat is op avontuur gaan in de heemtuin om een perfect plekje te vinden!

"De perfecte plek voor een picknick en ook nog eens privé!  

PLUK! heeft zelf ook aan alles gedacht. Naast een prachtige permacultuur tuin, een kinderboerderij, een bio winkel en een super knusse horecagelegenheid is er ook de Heemtuin. De Heemtuin is een vier hectare groot paradijs met kleine bruggetjes, hoog gras en wilde bloemen.

De perfecte plek voor een picknick en ook nog eens privé!  

We leggen ons kleedje neer in het hoge gras en pakken rustig uit. Werkelijk overal is aan gedacht: ben je vegan of vega? Geen probleem, ook voor jou leggen ze bij PLUK! de perfecte picknickmand voor je neer.

Hier bevind jij je in een natuurlijke wereld die zo ver weg lijkt van het dagelijks leven dat jij je even op vakantie waant.

Als we uitgebreid hebben geluncht en gelopen (en natuurlijk taart gegeten) Brengen wij ons lege mandje terug naar het restaurant en gaan de permacultuurtuin ontdekken. Hier groeien dikke bessen en zoete frambozen in de buitenlucht.

Hier worden ook elke woensdag kindercursussen gegeven. Denk aan zelf een smoothie maken, eetbare natuur en natuurlijk fruit plukken.

Bij PLUK! kun je romantisch en rustig picknicken, met het hele gezin varkentjes aaien en gebak eten of gewoon heerlijk languit in het gras liggen en een boekje lezen: een echte aanrader dus!

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden