Pasen aan de Rotte

Pasen aan de Rotte

De Paasdagen staan alweer voor de deur. Voor de meeste mensen betekent dat een extra lang weekend en dus gelegenheid om leuke dingen te ondernemen. 

Weet jij nog niet wat je gaat doen? Ook dit is de Rotte zet alle activiteiten en acties in Recreatiegebied Rottemeren en de Rotte op een rij:
 

Paaseieren zoeken op de boerderij

 
Trek je laarzen aan en kom in de tuin eieren zoeken! Heb je 10 eieren, dan kun je deze inruilen voor iets lekkers!  Er ligt een gouden ei verstopt. Wie het gouden ei vindt, ontvangt twee toegangskaarten voor het maisdoolhof.
 
Waar: Boerderij Het Lansingerland, Hoeksekade 146 in Bergschenhoek
Wanneer: Maandag 22 april van 11.30 uur tot 15.30 uur
Kosten: € 2,50 p.p.        
                                                                           

Eieren zoeken, paastontbijt, brunch en meer

 
Op beide Paasdagen is het feest bij Lake House met het overheerlijke Paasontbijt van hun chef, de Paasbrunch en natuurlijk lunch, borrel en diner. Om 09:30 gaan ze eieren zoeken met de kids en aansluitend is het genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Om 11.30 is er een uitgebreide Paasbrunch voor de gehele familie. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook lunch, borrel en diner op beide Paasdagen.
 
Waar: Lake House Rotterdam, Bergsebosdreef 6 in Bergschenhoek
Wanneer: Zondag 21 april (VOL) en maandag 22 april vanaf 9.30 uur (VOL)
Kosten: Ontbijt € 20,- p.p., € 10,- voor kinderen. Paasbrunch € 27,50 p.p., € 18,50 voor kinderen.
 

Smullen op de boerderij

 
Je bent van harte welkom om op Tweede Paasdag het nieuwe leven (lente) te begroeten d.m.v een feestelijke boerenbrunch tussen de koeien of een luxe lunch lekker warm in de zaal stalzicht.
 
Waar: Boerderij Het Lansingerland, Hoeksekade 146 in Bergschenhoek
Wanneer: Maandag 22 april brunch om 10.30 uur en lunch om 11.30 uur
Kosten: Brunch € 14,50 p.p., luxe lunch € 25,50 p.p. 
 

Paaspuzzeltocht

 
Tuben, boogschieten, eieren verven en speuren bij Outdoor Valley! Ook dit jaar is er voor kids vanaf 5 jaar weer een Paaspuzzeltocht bij Outdoor Valley. Dit jaar is de tocht ook bij Outdoor Valley Wintersport. Tussen 10:00 en 15:00 kun je speuren op beiden locaties. Let wel op, voor het boogschieten en tuben gelden er aparte tijden. Aan deze activiteiten mag je eenmalig deelnemen. Bij aankomst kun je je melden bij het restaurant en krijg je een invul kaart. Hierna kun je lekker op zoektocht! Als je alle eieren hebt gevonden krijg je ook nog eens wat lekkers!
 
Waar: Outdoor Valley, Hoeksekade 141 in Bergschenhoek en Outdoor Valley Wintersport, Rottebandreef in Bergschenhoek
Wanneer: Vrijdag 19 april, zaterdag 20 april, zondag 21 april en maandag 22 april 2019 tussen 10.00 en 15.00 uur. (Boogschieten 10.00 - 12.00 bij Outdoor Valley en tuben 13.00 - 15.00 bij Outdoor Valley Wintersport)
Kosten: € 5,- p.p.
Let op: je kunt vooraf al je ticket kopen via de website
 

Paasbrunch met uitzicht!

 
Op 1e Paasdag kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van een heerlijke Paasbrunch. Je bent van harte welkom met familie en vrienden, jong en oud bij Brasserie de Hooge Rotterdamsche. Voor kinderen is er een speciaal buffet! De paasbrunch bestaat o.a. uit: Gerookte forel, zalm, tonijn-, aardappel-, eiersalade, vers gebraden rosbief, gebraden kipfilet, jong belegen kaas en Franse kaas, warme gerechten zoals gebakken kipreepjes in pikante saus, roerei met spek, champignon pasteitjes, Westlandse groentetaart en witvis in kreeftensaus. uitgebreid assortiment van broodjes zoals: croissants, eierkoeken, chocolade broodjes, paasbrood, roomboter en kruidenboter en heerlijke diverse nagerechten. Buffet is inclusief sap, koffie, thee, melk en karnemelk.
 
Waar: Brasserie de Hooge Rotterdamsche, Rottebandreef 40 in Bergschenhoek.
Wanneer: Zondag 21 april van 11:30 tot 14:30 uur
Kosten: € 25.- p.p. Kinderen tot 12 jaar eigen buffet voor € 12.50 p.p.
Let op: Graag vooraf reserveren via de Hooge Rotterdamsche 
 

Paasbootcamp & -brunch

 
Kom 1e Paasdag om 11.00 uur naar de speciale Paas-bootcamp inclusief uitgebreide Paasbrunch bij Outdoor Valley. De paasspecial organiseren zij ter ere van het 25 jarige bestaan van het buitensportbedrijf. De bootcamp is voor jong en oud (vanaf 4 jaar). Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassenen. 
 
Waar: Outdoor Valley, Hoeksekade 141 in Bergschenhoek
Wanneer: Zondag 21 april van 11.00 uur tot 14.00 uur
Kosten: € 9,95 p.p. incl. bootcamp & brunch
Let op: Van te voren aanmelden is verplicht via deze link
 

Pasen aan de Rottemeren

 
Geniet van een heerlijke Paasbrunch of Paasmenu met uitzicht over de Rottemeren en de Eendragtspolder. De brunch bestaat uit maissoepje met kip - croissant - wrap met gerookte zalm - broodje eiersalade met uitgebakken spek - broodje vitello tonato - gekookt eitje - paasbrood en glaasje verse jus d'orange. Ter afsluiting een koffie met zoete lekkernijen. Voor het Paasmenu biedt de Roerdomp een drie-gangen keuzemenu: vis duo: gerookte zalm en Hollandse garnaaltjes of kipspiesje met kerriesaus en verse ananas, van de grill: Sukade steak met groene pepersaus of vispannetje: kabeljauw, gamba's en zalm met zachte visroomsaus en Paasdessert of koffie met slagroom.
 
Waar: Eetcafé de Roerdomp, Tweemanspolder 12 in Zevenhuizen
Wanneer: Zondag 21 april en maandag 22 april. Brunch tussen 11.00 uur en 15.00 uur, Paasmenu vanaf 17.00 uur.
Kosten: Paasbrunch € 20,50 p.p., Paasmenu € 29,50 p.p.
Let op: Graag vooraf reserveren via de website of telefonisch
 

XCO Power walking - gratis kennismaking 

 
Een training voor een sterke rug, platte buik en een betere conditie! Zonder rennen of springen en is voor iedereen toegankelijk. Tijdens deze les wordt met behulp van XCO-trainers, lopende en stilstaande oefeningen voor verschillende spiergroepen uitgevoerd, zonder te rennen of te springen. Voor alle leeftijden en voor ieder niveau, zonder prestatiedruk!
 
Waar: Beter Buiten Sporten, verzamelen parkeerplaats Hoeksekade 145 (RW Rottemeren)
Wanneer: Maandag 22 april van 10.00 tot 11.00 uur
Kosten: geen
Let op, graag vooraf aanmelden via info@beterbuitensporten.nl of 0627108120
 

Bootcamp/circuit training - gratis kennismaking

 
Sterke buikspieren, een betere conditie en krachttraining! De Bootcamp/Circuit training is ook voor de beginnende sporter toegankelijk en wordt u aangeboden door Beter Buiten Sporten. Bootcamp/Circuit is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in groepsverband onder professionele begeleiding van een instructeur. Tijdens de training wordt een circuit van oefeningen uitgevoerd om conditie en kracht te verbeteren.
 
Waar: Beter Buiten Sporten, verzamelen parkeerplaats Hoeksekade 145 (RW Rottemeren)
Wanneer: Maandag 22 april van 11.00 tot 12.00 uur
Kosten: geen
Let op, graag vooraf aanmelden via info@beterbuitensporten.nl of 0627108120
 

Kamperen bij de Koornmolen

 
Ga vrijdag 19 april t/m dinsdag 23 april kamperen bij Camping De Koornmolen in Zevenhuizen. De camping ligt direct aan de Eendragtspolder, het Koornmolengat en de Zevenhuizerzoom. De Rotte en de Rottemeren liggen vlakbij!
 
Waar: Camping de Koornmolen, Tweemanspolder in Zevenhuizen
Wanneer: vrijdag 19 april t/m dinsdag 23 april
Kosten: Klik hier voor een overzicht van de kosten. 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zondag 21 april & maandag 22 april
Hoe laat
Verschillende tijden
Waar
Verschillende locaties aan de Rotte
Meer informatie