Pannenkoekenfestijn bij Sajoer

Pannenkoekenfestijn bij Sajoer

Degene die Sajoer al kennen, weten dat Gaby & Harm bekendstaan om hun Slowjuice sapjes. De sappen zijn bereid met lokale, seizoensgebonden groenten en fruit die worden bewerkt met de slowjuicer.

Zelf heb ik onlangs een detoxkuur gedaan van 3 dagen. Zwaar maar effectief! Ik had geen last van mijn dagelijkse opgeblazen buik en mijn buikje was platter dan ooit! Dit motiveerde mij om weer om gezond te eten.

Maar goed, terug naar de pannenkoeken. Om de zondag (check even Facebook wanneer) is er dus een pannenkoeken festijn. De pannenkoeken zijn helemaal vegan en worden gemaakt van boekweitmeel, dat wordt geproduceerd bij Molen de Walvisch in Schiedam. Boekweit is glutenvrij en zit boordevol plantaardige eiwitten. Daardoor geeft het lekker lang een verzadigd gevoel.

Op Instagram en Facebook zag ik al wat spectaculaire foto’s voorbij komen van de Pannenkoeken, dus dat wilde mede-foodie en fotograaf Wai en ik natuurlijk ook even testen. Eerst even wakker worden met het Groene monster sapje (lees: spinazie, bleekselderij, appel, citroen, gember, peterselie en komkommer). Heerlijk fris en perfect als je je niet lekker voelt of natuurlijk een nachtje hebt doorgehaald. Al snel volgde er de stapel pannenkoeken. Dit was dus echt een feestje! Ze smaakte een beetje naar een appeltaartje door de rozijnen die in het beslag zaten en de gebakken appel met kaneel. De crunchy walnoten smaakte er ook goed bij. Natuurlijk kon de maple syrup niet ontbreken, want wat zijn pannenkoeken zonder? Jum :)

Naast pannenkoeken kun je bij Sajoer ook ontbijten en lunchen. Geniet van een warme havermout of een Acai bowl en dagelijks verschillende salades en soepen, die je ook makkelijk mee kunt nemen naar je werk. Je kunt ook je laptop meenemen, want Sajoer is ook nog eens een gezellige werkspot. We like!

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Eten & drinken

Waterpret bij Scheveningen

Buena Vista Beach Club

Verborgen schatten van het Zeeheldenkwartier

Streekproducten

Bloemen zaaien op de Nationale Zaaidag en andere tips waar jij bestuivers blij mee kunt maken!

Theehuis & Restaurant de Dames.

Restaurant & theehuis De Dames

Nostalgie Dichtbij – Het winterse kerstgevoel op een boerderij

Boerderij Dichtbij