Paasontbijt bij Greens in het park

Paasontbijt bij Greens in het park

Op 1e en 2e Paasdag serveren ze bij Greens tussen 9:00 en 13:00 uur een heerlijk paasontbijt. 

Ze ontvangen u met een feestelijk glas biologische prosecco en serveren als ontbijt: Paasbrood, croissant, desembrood, boerenkaas, jam, gerookte zalm, roerei, wentelteefje met kaneelsuiker. 
 

Kids

Voor de kids serveren ze bij het ontbijt een schuldsap  broodjes, croissant, boerenkaas, ham, hagelslag, roerei en wentelteefje met kaneelsuiker en de kinderen kunnen paaseieren zoeken. Volwassenen: € 16,50 per persoon / kinderen 4 – 11 jaar: € 10,50 per kind
 

Tuinen van Greens

Stichting Tuinen van Greens is onlosmakelijk verbonden met het restaurant en heeft als doel om een plek te creëren waarbij op een menswaardige manier met elkaar wordt omgegaan en waar naar maatschappelijke en duurzame oplossingen worden gezocht die op deze plek concreet worden. Dit wordt in samenwerking met stichting Mens en Tuin vormgegeven door de ontwikkeling en exploitatie van een biodynamische (moes)tuin met een sociaal maatschappelijke functie – door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden hier aan de slag te gaan – als ook een lokale, verbindende functie – door het bundelen van de krachten van burgers, bedrijven en lokale overheid. De stichting is volledig afhankelijk van donaties en sponsors en wordt financieel ondersteunt vanuit het restaurant.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
21 april & 22 april|
Hoe laat
Tussen 9:00 en 13:00 uur
Waar
Kapelweg 18, Westbroekpark, Den Haag
Kosten
Volwassenen: € 16,50 per persoon / kinderen 4 – 11 jaar: € 10,50 per
Reserveren
Via restaurant@greensinthepark.nl
Website