Paardrijden door duin en strand in Scheveningen

Paardrijden door duin en strand in Scheveningen

Iedere Zondag kun je meedoen met een rit te paard door de duinen en over het strand in Scheveningen. Voor de ervaren ruiter, maar ook voor de beginners of voor ruiters die lange tijd niet gereden hebben, paardrijden op het strand is voor iedereen mogelijk. Wil je graag een keer paardrijden met een vriend(in) maar heb jij ervaring en hij/zij niet? Geen probleem, bij ons kun je samen paardrijden onder begeleiding.

Vanaf busparkeerplaats het “ZwartePad” maak je mooie paardrijtochten: Direct door de duinen, rond het wildpark maar ook over het strand van Scheveningen. Achter de zeereep liggen valleien die vooral ’s winters vochtig zijn en waar de meest uiteenlopende planten groeien. In de natuurreservaten lopen wilde runderen en wilde paarden. Met de prachtige uitzichten over de duintoppen en de grote kans dat wij vossen, konijnen en hertjes zien.
 

Beginner of gevorderd

Er gaat altijd een begeleider mee met de ritten. De ritten worden aangepast aan het niveau van de minst gevorderde ruiter waar je je mee opgeeft.
Er zijn iedere Zondag ritten voor ervaren en onervaren ruiters,dus voor ieder wat wils! Kun je galopperen? Dan ga je met de gevorderden mee.
De minimum leeftijd voor het meerijden met een strandrit is 12 jaar!
 
Wij rijden het hele jaar over het strand, echter op verschillende tijden. Vanaf 1 Oktober tot 15 Mei rijden wij iedere zondag tussen 10.00 en 18.00 uur zolang het weer het toestaat! Priveritten zijn beperkt mogelijk en hebben een meerprijs van 25,00pp.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Iedere zondag
Waar
Busparkeerplaats het “ZwartePad
Kosten
Strandrit 1 uur= 40,00pp | Strandrit 2 uur= 55,00pp
Inschrijven
 

Sport & avontuur
Ontspanning
Sport & avontuur

Bosjes vosjes en door duinen struinen bij Ter Heijde

The Coast beach house

Ideale Zondag: De Bergse vallei

Bergse Bos