Paardencoachings themasessie Samenwerken bij van Nature

Paardencoachings themasessie Samenwerken bij van Nature

Van Nature is een praktijk voor groei en zelfontwikkeling. Ze zetten paarden in als leermeesters. Van Nature werkt met paarden die zo natuurlijk mogelijk leven. In de omgang benaderen ze de paarden op een respectvolle en gelijkwaardige manier. Hierdoor kan het paard een sterk en gezond ego ontwikkelen en behouden, waardoor het puur en op natuurlijke wijze op mensen zal reageren.

We leven veel vanuit ons hoofd, vanuit denken en weten. Door de omgang met het paard kun je ontspannen en heb je weer toegang tot voelen, ervaren en er laten zijn. Bij van Nature werk je buiten in de natuur omdat de natuur een ontspannend effect op ons heeft. Ook prikkelt het je zintuigen en wordt je bewustzijn vergroot. 
 

Samenwerken

De sessie op 28 april gaat over ‘Samenwerken’. Het belang van een goede rolverdeling en samenwerking binnen de kudde nemen ze als metafoor. Ieder lid van de kudde heeft zijn eigen kracht en met z’n allen staan ze sterk. 
 
Door middel van een leuke groepsactiviteit met de pony gaan kinderen aan de slag met overleggen, samenwerken en zorgdragen voor elkaar. Aantal deelnemers: maximaal 3-6 (max. 3 per coach). Leeftijd: 7 tot 12 jaar. Deze sessie is normaliter les 4 van de cursus ‘Natuurtalenten’. Ter kennismaking wordt deze nu los aangeboden met korting, van Euro 40,00 nu voor Euro 25,00
 

Praktische informatie

  • De activiteiten vinden altijd plaats vanaf de grond en nooit op de paarden
  • Ouders kunnen in de horeca van de stadsboerderij wachten of hun kind(eren) komen brengen en halen. 
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zondag 28 april 2019
Hoe laat
10:00 u - 11:00 u
Waar
Stadsboerderij BuytenDelft, Korftlaan 3a, 2616 LJ Delft
Kosten
Ter kennismaking wordt deze nu los aangeboden met korting, van Euro 40,00 nu voor Euro 25,00
Aanmelden en website