Overdekt schaatsen in Plaswijckpark

Overdekt schaatsen in Plaswijckpark

Op zaterdag 3 november 2018 opent Plaswijckpark de eerste echte schaatsbaan van Rotterdam en omstreken! Voor het eerst in 25 jaar is er in het Rotterdamse familiepark weer een echte schaatsbaan. De overdekte baan met 500m2 ijskoud ijs levert gegarandeerd schaatsplezier voor jong en oud!

500 m2 echt ijs in Plaswijckpark!

Dit jaar viert Plaswijckpark haar 95-jarig bestaan. Speciaal voor deze verjaardag staat er de komende maanden een overdekte schaatsbaan in het park. In het verleden heeft het Rotterdamse familiepark vaker een kleine schaatsbaan gehad voor kinderen. Dit jaar kunnen alle kinderen samen met hun ouders en grootouders op 500m2 echt ijs ontdekken wat schaatsplezier is! Geen schaatsen? Geen probleem, want Plaswijckpark zorgt gratis voor schaatsen. Zelf schaatsen meenemen mag uiteraard ook. Op de schaatsbaan zijn alleen kunst- en ijshockeyschaatsen toegestaan en handschoenen zijn verplicht.
 

IJsglij-expert!

Ben jij jarig in de winter? Neem je vrienden en vriendinnen mee naar Plaswijckpark en vier je verjaardag op het ijs! Deze winter is er een speciaal schaatsfeest met een heerlijk pannenkoekenmenu.  Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en word een ijsglij-expert! Wie weet word jij de volgende schaatsheld met een gouden plak.
 

Winterabonnement

Voor de winterperiode is er een winterabonnement geïntroduceerd. Met het winterabonnement kun je onbeperkt komen schaatsen. Van de schaatsbaan kan je tot en met zondag 3 maart 2019 genieten.
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
3 november tot 3 maart | Plaswijckpark is dagelijks open
Hoe laat
van 10.00 - 17.00 uur
Waar
Ringdijk 20, Rotterdam
Kosten
Kinderen & Volwassenen € 12,25
Website