Noordzee Surfschool

Noordzee Surfschool

Leer surfen op een veilige, verantwoorde en leuke manier. Onze gediplomeerde surf instructeurs hebben al jaren lang ervaring om jou de beste en leukste surfles te kunnen geven! Wij zijn gevestigd bij strandpaviljoen de Zuid te Scheveningen en bij Beachclub Titus te Kijkduin.


Noordzee Surfschool start 2016 met nieuwe en frisse energie. De instructeurs hebben er weer zin in. Met vernieuwde materialen en opfris cursussen start Noordzee Surfschool wederom het seizoen in Kijkduin en Scheveningen. Van privé lessen, groepslessen, kids instuif, kinderfeestjes, sportdagen tot volledig verzorgde arrangementen. Noordzee Surfschool werkt uitsluitend met gediplomeerde instructeurs en naar internationale richtlijnen om de veiligheid en kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen.


Voordelen:
- De kwaliteit van de surflessen staan bovenaan.
-Ze geven surfles in kleine groepjes, zodat je goede persoonlijke begeleiding krijgt.
-De veiligheid is van zeer groot belang. Ze werken met alleen met gecertificeerde leraren. Ze gebruiken speciale boarden en wetsuits om de veiligheid extra te waarborgen.
- Kinderen kunnen nu ook surfles krijgen! Zij bieden de mogelijkheid om kinderen les te geven en te kunnen groeien in het surfen. Wat voor het ene kind voetbal of hockey is, is voor het andere kind surfen!
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Badhuisstraat 72
2584 HN Den Haag
Tel: 0627881539  
info@noordzeesurfschool.nl 

Sport & avontuur

Top 5 tips voor de zomervakantie!

Dreams skate- en surfschool & shop
Sport & avontuur
Workshops

Hardlopen in het wild

De Broekpolder