Natuurlijk vergaderen

Natuurlijk vergaderen

Wil je samenkomen voor vergadering of feest, terwijl je omringd wordt door rust en natuur? Dan is het zaak om in de Delflandhoeve in Delft te meeten.

 
De managers die vergaderen op de Delflandhoeve genieten van de persoonlijke aandacht en de lekkere soepjes en hapjes die eigenaresse Ine Geraeds aan de gasten geeft. "Voor hen is het echt een verademing om na een hele reeks van chique gelegenheden hier in zo'n ontspannen omgeving te overleggen”, aldus Ine. En ook de mensen die hier trouwen ervaren eenzelfde ontspannenheid. “Geen opgeprikt gedoe, maar heerlijk eten aan lange tafels en kinderen die vrolijk spelen in het gras”, vertelt Ine. 
 

Een echt gezinsbedrijf

Flexibel

De eigenaresse noemt de Delflandhoeve een echt gezinsbedrijf. Haar kinderen vinden het fijn om Ine en haar man te helpen op de camping of tijdens grote feesten. Het avondmaal laat ze op flinke partijen meestal aan kleine cateraars over. Deze zijn flexibel en leveren maatwerk. “Dat is ook wat ik belangrijk vindt, dat klanten precies krijgen wat ze willen en terug kunnen kijken op een geslaagde dag”.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Workshops
Dreams skate- en surfschool & shop
Sport & avontuur
Workshops
Jenevermuseum Schiedam
Streekproducten
Workshops

Smaakexplosies bij La Tasca

La Tasca
Eten & drinken
Familie & kids
Kunst & cultuur
Ontspanning
Streekproducten
Workshops
Ontspanning

Quad rijden bij Buitenplaats Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen
Eten & drinken
Familie & kids
Kunst & cultuur
Ontspanning
Streekproducten
Workshops

Vroesenpaviljoen - Huiskamer in het park

Vroesenpaviljoen