Wollebrand fun, food & events

Wollebrand fun, food & events

Zin in een sportief dagje op het water? Om te waterskiën hoef je niet te beschikken over een fantastische conditie en zélfs niet over een speedboot! Bij Wollebrand fun, food & events kun je waterskiën, wakeboarden en genieten op het water. 

Waterskiën aan de kabel

Nog nooit op de lange ( waterski-) latten gestaan? Geen probleem, na een instructiefilm en uitleg van onze instructeurs heb je het binnen een uur onder de knie. Hoe gaat een keertje waterskien nu precies in zijn werk? Bij de waterskibalie koop je een kaartje en vervolgens mag je je gaan omkleden in een van de kleedkamers. Na het omkleden bekijk je een instructiefilm. Dan is het tijd om naar de startvlonder te gaan. Hier word je opgevangen door een instructeur en krijg je de waterski’s en zwemvest aan. De instructeurs geven nog de laatste tips en trics en dan.........GO!

Bij Wollebrand kun je waterskiën door middel van een kabel. Deze kabel draait continu rond met een snelheid van 30 km per uur. Dit lijkt misschien hard maar het is juist de perfecte snelheid voor het waterskiën. Mocht het onderweg mis gaan en je valt, dan zwem je naar de kant en maak je opnieuw een start.

Het grote voordeel ten opzicht van waterskiën achter de boot, is het plezier maken met een grote groep. De kabelskibaan heeft een maximale capaciteit van 40 personen per uur. Maar ook als individu ben je van harte welkom!

Wakeboarden

Wakeboarden is razend populair, het is nog steeds de snelst groeiende watersport ter wereld. Het is vergelijkbaar met snowboarden, maar dan op het water. Als je je balans op de waterski’s hebt gevonden kun je de uitdaging op een board aangaan. Onze instructeurs geven graag alle informatie en uitleg om zo snel mogelijk rond te gaan. Tevens helpen onze instructeurs je stap voor stap naar een hoger niveau. Zo kun je sprongen gaan oefenen zoals een 180, backroll, of raily. Of probeer een kicker (schans) of een slider.

Borrelen aan het water

Niet alleen voor sportievelingen is Wollebrand de ideale locatie. De ligging aan het water maakt dat je er ook heerlijk kunt borrelen, dineren in het restaurant of zelfs trouwen! 

Meer informatie over het waterskien of wakeboarden vind je op www.kabelskibaan.nl. Hier staan ook alle andere mogelijkheden die Wollebrand te bieden heeft op een rij.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Broekpolderlaan 10
2675LJ  Honselersdijk
Tel: 0174-641144
info@kabelskibaan.nl
www.kabelskibaan.nl

Workshops
Buitenplaats Vlaardingen
Sport & avontuur
Workshops
De Delflandhoeve
Ontspanning
Workshops
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Streekproducten
Familie & kids

Hardlopen in het wild

De Broekpolder

Kidsproof je dag besteden bij Natuurtalent

Natuurtalent

De Roofvogelboerderij

Eten & drinken

De pompoenkronieken – Chia parfait met pompoen

Hoeve Biesland

Top 5 low budget vakantie-uitjes

Gezonde vistaco’s met Mexicaanse tomatensalsa

Ontspanning
Workshops
Eten & drinken
Ontspanning

Theehuis & Restaurant de Dames.

Restaurant & theehuis De Dames

City Girls bij Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust

Ackerdijkse plassen

Ackerdijkse plassen
Sport & avontuur

Paardrijden door de duinen en over het strand

Iddo's strijd tegen de griep

Actief blijven in de winter bij De Klimmuur

Klimmuur Den Haag