De Lickebaertshoeve

De Lickebaertshoeve

Om oudhollands te genieten, voorzien van alle moderne gemaken, óf om je culinair te tafelen temidden van weilanden en water moet je bij de Lickebaertshoeve zijn. 

Frans Coenders, eigenaar van de Lickebaertshoeve, is trots op zijn restaurant. De boerderij ligt te midden van weilanden en water en ademt nog steeds de sfeer uit van het landelijk leven van rond de eeuwwisseling. De ideale plek dus om te genieten van een oud-Hollandse sfeer, voorzien van alle hedendaagse comfort. De keuken biedt hoge culinaire kwaliteit. “Gasten komen vaak van ver en dat ervaren we als een groot compliment”, aldus Frans

Het eten in het restaurant is zeer de moeite waard. De menukaart wisselt regelmatig en volgt de seizoenen. Op de kleine kaart staan gerechten die iets laagdrempeliger zijn. Frans wil een zo'n duurzaam mogelijk bedrijf runnen. Hier slaagt hij goed in, want in mei 2013 is de Lickebaertshoeve gekozen tot nieuwe Cittaslow supporter. Zo zijn de appels en peren die Frans gebruikt uit eigen boomgaard. Daarnaast kiest hij zoveel mogelijk voor producten uit eigen streek. Zo komen de aardbeien in de heerlijke cappuccino van Hollandse aardbeien vanzelfsprekend uit de regio.

De rustige ligging, het eten en de prachtige omgeving maken de Lickebaertshoeve de ideale locatie voor zakelijke afspraken of als locatie voor bruiloften en andere feesten en partijen. Meer informatie over de brede mogelijkheden vind je op www.lickebaertshoeve.nl.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Oostgaag 55
3155 CE  Maasland
Tel: 010-5915175
info@lickebaertshoeve.nl
www.lickebaertshoeve.nl
Familie & kids

Kidsproof je dag besteden bij Natuurtalent

Natuurtalent

Een sprookjesachtige midzomerouderavond

Familie & kids
Ontspanning
Streekproducten

Surfing Scheveningen

Noordzee Surfschool
Eten & drinken

Bosjes vosjes en door duinen struinen bij Ter Heijde

The Coast beach house

Kale yeah

Hoeve Biesland

Gebakken spruitjes met balsamico en yoghurt mosterd dressing

Pluk de herfst en haal hem in huis!

De Wildplukwijzer
Ontspanning

Nostalgie Dichtbij – Het winterse kerstgevoel op een boerderij

Boerderij Dichtbij

City Girls bij Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust
Ontspanning
Wandelen & fietsen
Familie & kids
Ontspanning
Wandelen & fietsen
Streekproducten

Rauwdouwer; van alle markten thuis

Rauwdouwer

Kale yeah

Hoeve Biesland