Brasserie de Brede Hoek

Brasserie de Brede Hoek

Je 'stalen ros' zet je op een standaard en je kunt direct een café ingaan om te genieten van een bakje koffie een een taartje. Maar ook met een echt ros is dat geen probleem bij Brasserie de Brede Hoek. Speciaal voor ruiters heeft eigenaresse Jacqueline voor de deur een stand geplaatst om je paard kunnen 'parkeren'. “Voor de paarden staat er een bak met water en de ruiter kan in Brasserie De Brede Hoek voor de inwendige mens zorgen”, aldus de eigenaresse. Jij en je ros zijn welkom bij De Brede Hoek, waar genieten in een huiselijke setting het devies is.

In mei 2009 opende de brasserie haar deuren. Jacqueline wil dat iedereen zich thuis voelt in haar eetgelegenheid. “Geen opgeprikt gedoe, maar lekkere gerechten met seizoensproducten in een huiselijke setting”, vertelt de eigenaresse. Haar doel lijkt bereikt, want jong en oud laten haar regelmatig weten dat het zo heerlijk ontspannen bij De Brede Hoek is.

Leuk uitstapje

De Brede Hoek levert maatwerk. Vooral bij partijen is dit duidelijk zichtbaar. “Wij proberen zoveel mogelijk te voldoen aan de wensen van de gasten”, aldus Jacqueline. De brasserie maakt dankbaar gebruik van de producten van lokale kwekers. Zo komen de tomaten, komkommers en paprika’s direct van de kwekers uit de straat. De eigen groentetuin levert vanaf het voorjaar ook weer verse kruiden en groenten op. “Zo komt de munt voor de muntthee uit eigen tuin. Verser kan niet!” lacht Jacqueline. Tevens schroomt de eetgelegenheid niet om leuke uitstapjes te maken naar de Mediterraanse keuken met originele tapas en heerlijke pasta’s .

Buytenhoutroute

Te paard, maar zeker ook op de fiets ben je in deze omgeving aan het goede adres. Langs de Brede Hoek loopt een prachtig fietspad dat onderdeel is van de Buytenhoutroute. Het pad loopt door een aantal aan elkaar grenzende groengebieden rond Delft, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Nieuwkoopseweg 59 
2631 PP Nootdorp 

Tel. 015 - 361 00 51 
brasserie@debredehoek.nl 

www.debredehoek.nl

Eten & drinken

Nazomerdag bij Strandtent De Pit

Strandtent De Pit

Buiten en binnen opwarmen in Midden-Delfland

Het Schielicht
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning
Sport & avontuur

Een hemel van chocolade

De Bonte Koe Chocolade
Ontspanning

Iddo's strijd tegen de griep

Quad rijden bij Buitenplaats Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen

Broga, niet alleen voor Bro’s

Yogaground
Sport & avontuur

5 x Zomerse fietsroute in de buurt

Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Ideale Zondag: Triathlon voor iedereen!

Je eigen picknick op de Populierenroute

Het Bieslandse Bos