Boerderij Dichtbij

Boerderij Dichtbij

Een sportief trainingsweekend? Werken aan teambuilding? Of gewoon gezellig een paar dagen weg met de vereniging? Dan is Boerderij Dichtbij voor jullie de perfecte bestemming. Leo en Wilma van Adrichem van Boerderij Dichtbij hebben hun accommodatie speciaal op actieve groepen ingericht.

Sportievelingen kunnen bij Boerderij Dichtbij gebruik maken van het buitensportterrein. De boerderij beschikt over een kunstgrasveld van 1300m2 waarop je kunt tennissen, voetballen en hockeyen. “Ook kun je lekker met de voetjes in het zand op het beachbalveld. Naast het spelen van een potje volleybal kun je het natuurlijk ook gebruiken als megazandbak voor de kleintjes”, lacht eigenaar Leo.

Spanning & ontspanning

Na spanning is het tijd voor ontspanning. Je komt tot rust in de luxe sauna/relaxruimte, met daarin een stoomcabine, traditionele sauna, infrarood sauna, groot bubbelbad, zonnebank, douche, tv en een zithoek. En waar slaap je na een intensieve dag nou beter dan in een knusse bedstede? Al zijn je ledematen na een actieve dag wat stram, dan nog stap je zonder problemen in een van de bedsteden van Boerderij Dichtbij in Wateringen. De bedden zijn net zo knus als vroeger, maar beschikken over het comfort van vandaag de dag.

Een goed bed

Het echtpaar beschikt zelf over de nodige ervaring in groepsaccommodaties. “Ik wist precies wat ik wel en niet wilde. Zo zijn goede bedden een must. Ik heb vaak op een slecht matras gelegen en dat draagt niet echt bij aan de vakantievreugde”, aldus Leo. “Ook kwam het vaak voor dat als er zes mensen tegelijk douchten, de helft koud water had. Wij hebben ervoor gezorgd dat iedereen tegelijk kan douchen en toch warm water heeft”. Heel belangrijk is de omheining. Heel Boerderij Dichtbij is omgeven met hekwerk, zodat ouders ook even kunnen ontspannen en niet constant op hoeven te letten of hun kind niet te dicht bij het water is.

Het grootste compliment

Leo geniet van zijn baan. “Het buiten zijn en het contact met allerlei verschillende mensen zijn de leukste aspecten. En natuurlijk is het ook fijn als je het mensen naar de zin maakt. Het grootste compliment is eigenlijk wel als mensen na hun verblijf meteen weer boeken. Dan weet je: wij hebben het goed gedaan”.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Zwetkade Noord 3
2291HZ Wateringen

Tel: 0174-296315 

www.boerderijdichtbij.nl

info@boerderijdichtbij.nl

 

Workshops

Smaakexplosies bij La Tasca

La Tasca

Vogels spotten bij de Ackerdijkse Plassen

Ackerdijkse plassen
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten
De Delflandhoeve
Ontspanning
Workshops
Familie & kids

Ouderwetse knussigheid bij Knus!

Eten & drinken
Familie & kids
Workshops

Nostalgie Dichtbij – Het winterse kerstgevoel op een boerderij

Boerderij Dichtbij
Buitenhotel De Vreemde Vogel
Workshops
Familie & kids
Ontspanning
Ontspanning
Duurzaamheidscentrum de Papaver
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Kom met Iddo mee naar buiten en ervaar de kracht van de eerste zonnestralen

Sport & avontuur
Dreams skate- en surfschool & shop
Sport & avontuur
Workshops

Top 5 low budget vakantie-uitjes

5 x Zomerse fietsroute in de buurt