Waan je in het buitenland bij Café du Midi

Waan je in het buitenland bij Café du Midi

“Als je nu Frans tegen me praat, waan ik me in het buitenland”, zei pas geleden een van de gasten van Café du Midi tegen eigenaar Philip van Domburgh. En inderdaad; zittend onder de bomen met uitzicht op een paar scharrelende kippetjes, heb je niet veel fantasie nodig om je in Frankrijk te wanen. 

Philip werkt zijn hele leven al in de horeca. De cafés waar hij eerder in dienst was, waren in de stad. “Het grote verschil met werken in een drukke omgeving is dat hier alles zoveel rustiger gaat. Mensen zijn niet gehaast en genieten in alle rust van hun eten. Er is geen stress. Ik word er zelf eigenlijk ook heel rustig van”, lacht de eigenaar.
 

Gemêleerd publiek

Philip vindt het erg leuk dat Café du Midi een gemêleerd publiek heeft. In de avonden wordt er door jong en oud lekker getafeld. Zondag is een echte familiedag en op doordeweekse dagen komen hier vaak gezelschappen met dames. Gewoon om bij te kletsen of uit te rusten na een wandeling in de buurt.
 
Altijd een vakantiegevoel

Lekker opwarmen bij de kachels

Of het nu zomer of winter is; voor gasten voelt het altijd of ze op vakantie zijn. In de zomer waan je je dankzij de leuke tafeltjes en scharrelende kippetjes in Frankrijk. In de winter krijg je het gevoel dat je in Oostenrijk bent, wanneer je lekker opwarmt bij de kachels met een kop warme chocolademelk. De prachtige omgeving, waar je heerlijk kunt recreëren, draagt natuurlijk ook bij aan dit ultieme vakantiegevoel.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Eten & drinken

Gezonde vistaco’s met Mexicaanse tomatensalsa

Eet je fit - bananenpannenkoeken

Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Streekproducten

Vroesenpaviljoen - Huiskamer in het park

Vroesenpaviljoen
Ontspanning

Vleermuizen in de schemering - Staelduinse Bos

Het Staelduinse bos

Kom met Iddo mee naar buiten en ervaar de kracht van de eerste zonnestralen

Maak goede voornemens in 2017 waar!

Status: Offline

Streekproducten

De Stadsimkerij. Dichter bij de natuur kun je niet komen.

Eten bij Bertmans

Bertmans

Bitter & Real - koffiebar op wielen

Eten & drinken
Familie & kids
Kunst & cultuur
Ontspanning
Streekproducten
Workshops