Winterse proeverij bij Cafe Midi

Winterse proeverij bij Cafe Midi

Heb je zojuist in het Bieslandse Bos lekker door de sneeuw gebanjerd of een flink stuk tegen de wind in getrapt? Dan is het tijd voor ontspanning bij Café du Midi in Delfgauw. Zij hebben een heerlijke manier om in het winterseizoen de namiddag te vieren. Je kunt dan namelijk genieten van Proeverij du Midi. 

Wanneer de bladeren weer gaan vallen, steekt Philip van Domburgh, eigenaar van het idyllische restaurantje, de houtkachels aan. Samen met het interieur uit 'oma's' tijd en de vriendelijke bediening zorgt dit voor een huiselijke sfeer. Philip geniet van zijn werk. De  mensen die hier komen zijn niet gehaast en genieten in alle rust van hun eten. Er is geen stress. Ik word er zelf eigenlijk ook heel rustig van”, lacht de eigenaar.
 

Hartig en Zoet

De proeverij bestaat uit een klein soepje, verschillende hartige en zoete hapjes met daarbij twee glazen wijn en een biologisch sapje. Proeverij du Midi wordt alleen in de winter geserveerd ( van 15 oktober tot 15 maart) op afspraak vanaf twee tot maximaal tien personen tussen 15.00 en 17.00 van maandag t/m vrijdag voor €19.50.- p.p. Wil je liever geen alcohol drinken? Dan kunnen zij altijd iets anders aanbieden dan wijn!
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Eten & drinken

Food Art Festival

Workshops
Eten & drinken
Ontspanning

Duurzame deli; The Living

The Living

Winterse pompoensoep met twist

Uit Je Eigen Stad
Ontspanning
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten
Sport & avontuur

Top 5 tips voor de zomervakantie!

Top 5 low budget vakantie-uitjes

Ackerdijkse plassen

Ackerdijkse plassen
Streekproducten

Kas op het dakkie bij Urban Farmers

Urban Farmers

Met het gezin vertoeven bij de Lickebaertshoeve

De Lickebaertshoeve
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten

Food Art Festival