Winterse proeverij bij Cafe Midi

Winterse proeverij bij Cafe Midi

Heb je zojuist in het Bieslandse Bos lekker door de sneeuw gebanjerd of een flink stuk tegen de wind in getrapt? Dan is het tijd voor ontspanning bij Café du Midi in Delfgauw. Zij hebben een heerlijke manier om in het winterseizoen de namiddag te vieren. Je kunt dan namelijk genieten van Proeverij du Midi. 

Wanneer de bladeren weer gaan vallen, steekt Philip van Domburgh, eigenaar van het idyllische restaurantje, de houtkachels aan. Samen met het interieur uit 'oma's' tijd en de vriendelijke bediening zorgt dit voor een huiselijke sfeer. Philip geniet van zijn werk. De  mensen die hier komen zijn niet gehaast en genieten in alle rust van hun eten. Er is geen stress. Ik word er zelf eigenlijk ook heel rustig van”, lacht de eigenaar.
 

Hartig en Zoet

De proeverij bestaat uit een klein soepje, verschillende hartige en zoete hapjes met daarbij twee glazen wijn en een biologisch sapje. Proeverij du Midi wordt alleen in de winter geserveerd ( van 15 oktober tot 15 maart) op afspraak vanaf twee tot maximaal tien personen tussen 15.00 en 17.00 van maandag t/m vrijdag voor €19.50.- p.p. Wil je liever geen alcohol drinken? Dan kunnen zij altijd iets anders aanbieden dan wijn!
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Eten & drinken

Rijst- linzensalade

Koffie in de Rotterdamse Hofbogen

Man Met Bril Koffie

Romige pasta met spruiten

Thuis bij Rauwdouwer

Rauwdouwer
Ontspanning
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning
Ontspanning
Sport & avontuur

Genieten op de Rottemeren

Botenverhuur van Vliet
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Streekproducten

Gezonde vistaco’s met Mexicaanse tomatensalsa

Ideale zondag: De Pluktuin van Uit je eigen stad!

De Pluktuin

Delfts Zwart Jenever

Delfts Zwart

Runderstoof met een frisse twist!

De Groene Weg